Då har man blivit utsläpp från fotostudion på Volvo, där jag har jobbat med ett projekt sedan i söndags. Det har varit långa dagar i mörker (som om det inte redan var mörkt) men superkul, jag har jobbat med ett supertrevligt team från Stockholm fotograf, stylister och assistenter. Det blev verkligen så fint, ska bli kul att se det när det är klart. Dock ligger jag ju oceaner efter när det gäller julplanerna, herregud det är snart jul och jag har inte handlat några julklappar, ingen gran, jag har inte bakat pepparkakor eller lussekatter, julgodis och annat. Det blev inga julkort i år, jag har skickat 75 julkort dom senaste 14 åren och kanske är det så att man inte saknar det, men i mitt hjärta gör det lite ont, jag vill verkligen skicka dom där julkorten för mig är dom viktigt och viktigt att dom kommer fram till alla, men men det får kanske bli ett januarikort i stället, då får man ju faktiskt inte någon roligt post bara fakturor…

December har gått av bara farten, Alicia har åkt runt och lussat med 2:orna på skolan och uppträtt på Båtmuseet, på Galaxen och i skolan. Det har varit julfirande på skolan & förskolan, det har varit avslutningar på handbollen där föräldrarna mötte barnen i massa roliga stafetter och tillsist match på blodigt allvar. Luciafirande och 50-års jubileum på Kungsbacka Ridklubb, löshoppningar med hästarna, innebandycup och handbolls sammandrag, och handbollsmatcher nästan varje helg. Barnkalas och julfester med jobbet både för mig & Simon. Vi har fått en ny familjemedlem My Milltown Molly (Molly) och Simba har flyttat till Höör för försäljning ❤️ känns bra men det är så sorgligt att skiljas från Simba han har verkligen legat mig varmt om hjärtat. Men köper man en Ferrari när man skulle ha en Volvo 740 får man skylla sig själv. Jag hoppas att han få komma till en fin familj som tar hand om honom på bästa sätt.

Idag är det dock sista dagen på jobbet och det ska bli skönt med en välförtjänt julledighet, det har varit ett kämpigt år på många plan framför allt på jobbet, men även mycket slit med ridhusbygget och allt som hör till som har lagts uppepå alla vardagliga sysslor med barn, skola, aktiviteter och gård.

Jag önskar er alla en fin jul men nära och kära ❤️

My Milltown Molly