Tog mig en sväng till växthuset igår, vintertid är det inget ställe jag springer ner utan det står där så fint och väntar på att våren ska anlända. Då får man börja vårstäda, börja plantera och pyssla, det är lika roligt varje år. Till min stora glädje hade mitt citronträd överlevt och även fikonträdet hade små gröna skott. Persikoträden hade massor av små, små rosa knoppar och det kommer bli ljuvligt vackert när det slår ut.

Just nu är ju livet minst sagt annorlunda, coronaviruset, Covid -19 som sprids över världen ställer ju till det lite. Jag är inte speciellt orolig för min egen del, men man vill inte bidra till smittspridning och ändå följa dom regler och riktlinjer som kommuniceras både från regeringen , men även från arbetsgivare och skolor. Barnens alla aktiviteter så som handbollscuper, handbollsmatchen, handbollsträningar, innebandymatcher/träningar och gymnastikträningar är inställda, så helt plötsligt finns det lite mer tid till annat även om barnen har mycket energi och spring i benen så får man hitta andra sätt att bli av med den.

På jobbet uppmanas vi till stor försiktighet, tvätta händerna ofta, jobba hemifrån, hålla oss hemma om vi har den minsta lilla symtom på sjukdom, inga möten, (bara via länk) inga resor, vi måste ta med oss datorn hem varje dag, osv, osv. Vi får daglig information från VD via mail om nya restriktioner så vi vet hur vi ska förhålla oss till allt som händer – BRA DÄR!

I söndags hopptränade Alicia med Pokémon & Molly för Louise Lind Paris, dom skötte sig exemplariskt alla tre, Pokémon höll sig i skinnet, han ju att det är så kul så han kan ibland bralla och bocka efter hindren. Molly är ju bara så snäll, hon är inte så välriden, på Irland känns det inte som om det är så viktigt, hon springer runt i korsgalopp, utåtställd men hon är så trevlig. Hoppar så fint och Alicia kommer få massor av självförtroende på henne. Jag tömkör henne en till två gånger i veckan och det blir bättre och bättre. bra när man kan hjälpa till från marken. Molly är också Kastanjegården lilla pratkvarn – så mysigt