I morgon drar vi till fjällen, hela familjen Törnell/Gustafson tillsammans med familjen Lorentsson/Karlsson. Det har vi gjort dom senaste 10 åren. Det har blivit en härlig tradition som nästan ser ut den samma varje år. Trotts att veckorna har kantats av en hel del otur med magsjukor, influensor, sjukhus besök under åren så är det alltid lika kul att träffas och umgås en hel vecka tillsammans. I år har Calvin med sig en kompis upp så vi blir 4 vuxna och 7 barn, natten mellan lördag och söndag får vi dessutom besök av min bror och fyra kompisar som ska åka Vasaloppet på söndag, så det blir proppfullt i huset – mysigt.

Hemma på gården är det fullt upp med det mesta, hästar och ponnys ska tränas och motioneras, anläggningen ska skötas och det ska planeras för barnens alla aktiviteter och vardagen med skola och annat, så det ska bli skönt med en veckas ledighet.

Helgen som gick spenderades på Scandinavium, där det var Gothenburg Horse Show. Jag och Ulle var där hela torsdag och fredagen, sedan var jag och Alicia inne på lördags förmiddag, vi sprang två världsryttare på mässan Rolf Göran Bengtsson & Henrik Von Eckermann, kul !

På söndagen hade vi ”Öppen Banan” hemma i ridhuset och det var fullbokat från tidig morgon till sen kväll, kul att det var uppskattat och att det var så många som kom.

I måndags var Kajsa Boström på besök hemma på Kastanjegården och jag och ett gäng till fick träna dressyr. Winnie skötte sig bra, men jag fick kämpa med galoppen och fick en bra hemläxa att träna på tills nästa gång – det är verkligen superkul att träna dressyr ?

Nu drar vi till fjällen , fest hela kvällen …..

Ha en fin vecka och var rädda om varandra