Hej! Tänk att mamma fick rätt, bebisen kommer den 15:e sa hon för ett tag sedan och så blev det.

I måndags kväll vid 19-tiden när jag var nere i stallet och fodrade vet jag att någon frågade – hur känns det? Inget på gång? – nej, det är hel lugnt, sa jag, – inte en känning ! Den kommer på lördag den 19:e

Vid 20.55 kom första värken och jag vet att jag sa till Simon, nu drar det nog i gång, och det gjorde det. Vid 23-tiden började det bli outhärdligt, så jag ringde förlossningen som tyckte att vi skulle komma ner, mamma kom för att passa Calvin och vi packade väskan klart och åkte vid 12-snåret.

Sedan mina vänner har jag någorlunda koll fram till 03.30-tiden, sedan är det nattsvart! Jag kommer bara ihåg vissa bilder som spelas upp i huvudet och några enstaka fraser fram till 09.40, dom sista 10 minuterna vet jag bara att jag tänkte, nu skiter jag i allt jag hör inte vad någon säger ens så det är lika bra att bara ta i för kung och fosterland så ungen kommer ut innan jag dör.

Så kl.09.50 tittar en liten docka ut, 50 cm lång, 3560g och kommer att få skostorlek 46 när hon blir stor sa barnmorskan när dom sedan vägde och mätte henne.

Jag har dock fått berättat för mig vad som hände dom där 6 timmarna mellan 03.30 och 09.30 Och jag anande redan innan att jag skulle få be om ursäkt, och envis som jag är och tror att jag vet bäst själv kanske inte alltid är så bra… Jaja stackars Simon, aldrig mer sa han i går, var jag så hemsk tänkte jag då, men han syftade nog inte på det. – Jag kommer att ta pengar på vårt gemensamma konto för att köpa sex ! Sa han igår – gärna för mig, på ett tag i alla fall = )

Efter lite blodtransfusioner och amningsproblem ska jag i alla fall lämna hotellet idag för att åka hem, Simon kommer om någon timme för att hämta oss, När jag kommer hem ska ni få se några kort på underverket. Kram på er alla och tack för alla gratulationer, sms och samtal