Nej, Lillasyster eller dockan kan hon ju inte heta, det var inte helt enkelt denna gången men namn. Jag var ju ”Hundra” på att det skulle bli en kille, inte för att vi inte har några flicknamn men det finns för många fina att välja på och för få som vi tycker om båda två = )

Vi får väl helt enkelt ge det någon dag till och se vad hon är för en liten filur våran lilla tjej.

Hon är verkligen snäll, sover och äter mest och låter mamma och pappa sova på nätterna även om det blir matpass även på natten.

Idag känns det dock lite bättre, kan ju knappt gå eller rör mig efter denna härliga förlossning, Simon ringde till Varberg i går och frågade om det inte fanns lite starkare tabletter än Alvedon att äta

– Jaja Therese Törnell, ja hon kan nog behöva äta Voltaren och Diklofenak i några dagar.

Tack för det, det känns såååååååå mycket bättre.

I dag har snälla mamma varit och hjälp mig att städa på dagis, Calvin tyckte det var konstigt att det inte vara några barn där och att han inte skulle bli lämnad utan STÄDA och sedan åka hem, han hjälpte mormor och moppa golv medan jag försökte sitta så gott det gick i en soffa, en liten utflykt blev det i alla fall.

I går gick utflykten till stallet, lagom promenadavstånd 70 meter = )

I eftermiddag kommer det nytt hösilage till stallet. Simon & pappa är snälla och fixar det, sedan blir det lite middag hemma hos mamma & pappa

Tjingeling i det fina vädret

Kram smiley