Idag har jag varit på Stendahls, mitt jobb och hälsat på alla härliga arbetskamrater, det var jättekul att få se dom igen, fast det inte var så länge sedan. Alicia fick en underbar rosa prickig filt av Monica, tjejen som har den finaste kolonilotten i hela Göteborg = ) och som har hjälpt mig att hålla reda på Volvobutiken hela hösten, hon är minsann en riktig liten klippa. När det blir lite finare väder och grönt ska vi åka och hälsa på i hennes lilla kolonistuga.

Ann-Sofi passade Alicia medans jag gjorde mat och Malin bjöd på lunch, det blev en Pad Thai nere i köket innan färden gick hem via dagis för att hämta upp Calvin. Om en liten stund ska vi åka och hälsa på Anna & Olivia, ta en liten fika och säga hej.

Simon åker till Sälen på torsdag och kommer hem på söndag, på söndag ska vi också på barnkalas till Alvalovisa som fyller två år.

Nästa helg bär det av till Ulricehamn där vi ska hälsa på Frida & Martin och deras barn Casper och Alfons och om familjen Helgesson är hemma, så kanske vi får titta förbi där och säga hej också, man får ju passa på när man ändå är i krokarna och det är ju så roligt att träffas när man inte gör det så ofta.

Helgerna börjar bli uppbokade framöver, Påskhelgen är fullknökad, det är fest på långfredagen, på Påskafton ska vi på Pippi på is på Scandinavium med Calvin som fick det i födelsedagspresent, på påskdagen bär det av till Nösunds Värdshus/Havsspa där jag och Simon ska avnjuta ett dygn med allt vad det innebär, Tack goa ”Hundragänget” för den bröllopspresenten = ) på måndag annandag påsk är det bara hem och packa om, då jag och barnen åker upp till Mora för att hälsa på min bror och hans familj, väl hemma på fredag igen är det dags för en rad födelsedagar, Julia Simons systerdotter fyller 16 på fredag, på lördag fyller Simon och på söndag Simons systerson Viktor, så de blir fullt upp fram över. Dessutom är det ju Valborg den helgen

Vi har dessutom bokat ett hus i Danmark vecka 31 då blir det Legoland, Djurparker, bad mm. Vecka 33 bär det av igen till Daftö med Andreas , Lena, Isabelle & Mikaela det vill säga om dom får tummen ur = ) skämt och sido vi vill gärna att ni åker med, så det är bara att trycka på knappen så bokar vi.

Däremellan är det två bröllop som ska avklaras, möhippor, svensexor, midsommar, 70-års firande, bröllopsdag på Tjolöholm, Trash The Dress fotografering, massor av roligt i stallet och mycket, mycket mer, så jag ser fram emot en härlig vår och sommar.

Kram på er

Tess