Idag har jag varit en sväng på Baby & Barn mässan i Göteborg, herregud vad många barnvagnar på samma ställe, och vilken ljudnivå…. roligt med en liten utflykt var det i alla fall. Sprang på Lena & Mikaela på mässan andra hälften av familjen var och tittade på mamma Mu = ) ( Isabelle & Andreas)

Calvin har fått sin första cykel idag, han var sååå glad och när vi kom hem med den och han hade ringt morfar för att dom skulle skruva i hop den. Så upptäcker vi att sadeln fattades, stackarn han försökte förbrillt cykla ändå, då morfar lagt en kudde på stången, men det gick så där. Så i morgon bär det av till affären igen för att hämta upp den saknade sadeln.

Vi var en sväng på Plantagen också när vi ändå var ute och åkte, Vi har ju massa roliga presentkort från vårt bröllop att utnyttja och en del börjar gå ut. Det blev en liten trädgårdsmöbel till Calvin, ett nytt handtag till trädgårdsslangen, en vattenkanna och en blommsterhylla till altanen.

I morgon styr vi kosan mot Ulricehamn där vi först ska till familjen Helgesson i Kattåkra och fika och umgås lite, sedan bär det av hem till Frida & Martin och deras små barn Casper och Alfons, ska bli jättekul att träffas, det var ju ett bra tag sedan.

Besöket på MVC i torsdags var ingen hit, något verkar ha gått lite snett och dom vet inte vad man ska göra för att det ska bli bättre. Barnmorskan tror att det är nervskador och jag har fått en remiss ner till Varberg. Tack för den televerket… jaja bara det blir bättre så gör jag vad som helst för så här kan jag inte ha det punkt slut.

Ha en riktigt skön helg

Tjingeling

Tess