Hemma hos familjen Otbäck är det alltid trevligt, så trevligt att man aldrig vill gå hem, Jörgen grillade hamburgare, barnen lekte och vi satt och solade på altanen, kan helt enkelt in bli bättre. Tack för en jätte trevlig dag = ) Nästa gång får ni komma hem till oss så vi får bjuda igen. Calvin hade också haft jättekul han var så trött att han somnade vi matbordet kl.19.00

På kvällen var det 50-års fest på Finnagården, en minst sagt lyckad sådan och när man kröp ner i sängen efter en lång fredag var det med ett leende på läpparna, en riktigt härlig dag med andra ord.

I torsdags efter mitt läkarbesök och innan bion och middagen med Marion han vi dessutom klämma in ett besök på Noas ark, vi var där med Malin & Alvalovisa och som vanligt ville Calvin inte gå hem vi var där i nästan tre timmar och klappade på djuren och grillade korv.

På kvällen var jag med Marion på Danilo och åt middag och sedan var vi på Bergakungen och såg ”Hur många lingon finns det i världen” En film jag trodde jag skulle få skratta hejdlöst till i två timmar, men i stället gick vi båda därifrån helt rödgråtna. Herregud vad jag grät. Ja det var en söt film och man blev berörd. Tack Marion för födelsedagspresenten = )