Vet inte riktigt var jag ska börja, men resan hem från Mora gick bra. Alicia sov hela vägen med undantag för ett stopp i Mariestad för att fylla på magen. På torsdagskvällen var jag med min syster och Ida på Ikon för en hårkonsultation inför bröllopet, jag vill inte ha det så hårt uppsatt utan lite lockar och det mesta hängande, det blir nog jättefint tror jag. Ola tog en promenad med Alicia & Smilla under tiden, så jag fick lite barnvakt, kvällen avslutades på Ritz, men lite mat i magen.

På fredagen blev det att pack upp alla väskor, tvätta och röja lite, en tur till Kungsmässan för att inhandla en födelsedagspresent till Simon och sedan på kvällen bar det i väg till Romelanda på kalas. Simons syster dotter Julia fyllde 16. Vi satt ute hela kvällen och åt middag och Malin hade bakat jättegoda kakor och tårtor mmm, Jag måste nog tänka lite mer GÖRAN, så jag håller mig borta från godsakerna = )

På lördagsmorgon ringde Calvin och sjöng Ja må han leva i telefonen för Simon, så gulligt. Jag drog i gång lekstugeprojektet och fick grundmålat hela lekstugans delar en gång, Simon tvättade altanen och på kvällen, kom Ola & Charlotta och Simons kusin Magnus med sin familj på besök. Det blev mästergrillaren Ola som stod för grillningen, han é verkligen en toppenkille, Simon sa innan han dök upp – titta nu hur han gör in i minsta detalj så får vi helt enkelt bjuda alla andra på samma sak hela sommaren, vi är inge bra på mat någon av oss, det är verkligen KATASTROF…. vi borde gå en matlagningskurs på riktigt. Hur som helst blev det en jättemysig kväll.

Idag har Jag & Charlotta suttit nästan hela dagen och pysslat med vigsel & festprogrammen till deras bröllop, det tog ett tag men nu är dom färdiga, Ola fick lite dispans av Charlotta för att klippa gräset, han verkar tycka det är jättekul och ingen är gladare än vi när han tar sig en tur på vår gräsmatta. Fint blev det och årets första gräsklippning är härmed avklarad. Vid 16.00 tiden anländ mamma & pappa med busungen Calvin som varit i Mora hela veckan, resan hade gått bra och nu ligger han och katten i hans säng för att sova.

Dags att bege sig ut i stallet för att natta hästarna, lite kvällsmat en godnatt kram och ett äpple får det bli = )

Kram,Kram