Vad ska man med dom till när det väl händer något så finns det ju alltid klausuler som gör att försäkringen inte täcker just det.

Jag håller fortfarande på med försäkringsbolaget angående Cavalino, det kan ju tyckas löjligt men jag står på mig och kan fortfarande inte förstå hur man kan klassa en ryggfraktur som en förslitningsskada, Jaja jag förstår att pålagringar är sånt som inte kommer på dagen, och ja, han hade massa pålagringar TILL FÖLJD AV EN FRAKTUR. Jag kan ju knappast inte hjälpa att alla veterinärerna som jag varit hos inte upptäckt frakturen, så jag hävdar fortfarande att jag ska få ut alla pengarna på försäkringen.

Han var tre år och vad jag vet föds dom inte med pålagringar och förslitningsskador, skulle inte tro att hästar får det av att gå i hagen heller…..

Jag hade förstått försäkringsbolaget om det skulle handla om 100-tusentalskronor, med det är 27.000:- och det är bannemig en piss i Mississippi för dom, men jäkligt mycket pengar för mig.

Konstigt nog höll jag på att trilla av pinnen när kostande för Anticimex var 0 kronor, ja ni hör rätt 0 kronor, inte ens en självrisk, försäkringsbolaget täcker hela den kostnaden. Kanske ska ringa dit lite oftare så man får något för alla pengar som jag pumpar in i försäkringsbolagen varje månad, det är hästförsäkringar, kattförsäkringar, bilförsäkringar, barnförsäkringar, olycksfallsförsäkringar, hemförsäkringar. Nej en enda stor fet drulleförsäkring som täcker allt i hela världen skulle jag vilja ha som inte kostar skjortan, finns den ??? Troligtvis inte!

Idag ska jag ta mig i kragen och försöka måla lite, om Alicia tillåter det. Hon har ju faktiskt sovit mellan 21.00 och 05.00 och mellan 06.00 och 08.00 så hon borde inte vara så trött. Men det går säkert bra, hon e´ju en riktigt snäll unge som finner sig i det mesta.

Idag håller vi tummarna för Liselotte & Remus på Åby, kanske jag kan kamma in lite kosing om dom har nosen först över mållinjen = )

Ha en skön torsdag mina vänner

// Tess