…så länge har vi varit ute idag, hela familjen. Jag och Calvin gick ut 06.30 och gav hästarna mat, mockade och släppte ut dom små liven i hagen, sedan var vi inne en snabbis vid åtta tiden och åt frukost efter det har vi bara varit ute i solen hela dagen och massor har vi fått gjort också.

Vi har varit på städdag på dagis mellan 10-14. Jag, Simon & Calvin stod ute och oljade in alla utomhus möbler, skrapade och målade, krattade och sopade så nu är det jättefint på dagis. Vi grillade korv till lunch och efter det bar det iväg hem till mamma & pappa för att hämta Alicia, där han vi med en glass och en pratstund på altanen. Pappa & Simon åkte hem för att påbörja jobbet med att få upp Calvin & Alicias lekstuga, som jag målat och målat under några dagar.

Morbror Ola tittade förbi till Calvins glädje. Ola, Calvin & Smilla tog en tur på fyrhjulingen, samtidigt kom även Simon arbetskamrat Machield som var snäll och hjälpte till med lekstugan. Lekstugan är nu på plats och det blev så fint, nu ska den bara målas en gång till, altanräcket ska på, lite vindskivor och lite annat, och självklart inredas men annars är det mesta klart, Tack snälla pappa & Simon som gjort så fint.

Middag åts ute på altanen, vi beställde mat från Johannas, där har dom världens godaste Kycklingpasta med Sweet chili.

Jag & Atlanta åkte bort till Tony Sjöström vid 17-tiden för att löshoppa, hon var jätteduktigt gick rakt på trailern. = ) Ulle var där med hennes och Marions två-åring ”Solan”, hon hopppade verkligen fint, hon kommer nog att bli en riktigt stjärna.

Väl hemma igen, höll Emelie på att hoppa Ärtan lite i paddoken det såg kanon ut, Ärtan tycker ju att det är så kul att hoppa, hon har ju faktiskt inte gjort det sedan hon skadade sig när hon var 7år och det är ju snart fem år sedan. Tiden går fort, alldeles för fort.

sedan var det bara att röja upp på tomten, ta in dynor, köra in fyrhjulingen , parkera transporten, bada Calvin, lägga Calvin , läsa saga, ut igen, ta in Alicia, ge henne mat, röja upp innomhus, sätta på diskmaskinen, slänga in två tvättar i tvättstugan, natta hästarna, ta en dusch och slänga i sig en macka och nu är det sängen som gäller ögona böj…

Så godnatt mina kära

Kram Tess

Lite kort från dagen