Calvin har aldrig brytt sig om några nallar, gossedjur, snuttefiltar osv tills för en vecka sedan, dessa två små lamm har helt plötsligt fått en väldig viktig del i vår familj. Och häromdagen fick dom också namn. Jag har frågat många gånger vad ”nallarna ” heter och aldrig fått något svar, men häromdagen kommer Calvin och frågar efter Robert.

– Robert ! tänkte jag, vem är det, vi känner nog bara en Robert och det är ju Olivias pappa, men är det verkligen honom han menar? Jaja efter ett tag förstod jag att det var det ena lammet som han menade, men varför Robert, så i morse gick det upp för mig var han hade fått det i från när han säger – mamma! Robert hissar upp mammas bil.

För en månad sedan var han med mig på bilbesiktningen och besiktade bilen och killen (en gammal klasskompis till mig) som besiktade bilen hette Robert, så Calvins ena nalle har han döpt efter besiktningskillen på Svensk Bilprovning. Vad han har fått Boffe i från har jag ingen aning men det kanske visar sig snart vem vet?

Här har ni Robert & Boffe (fast i omvänd ordning Boffe till vänster & Robert till höger Väldigt viktigt om ni frågar Calvin)