Idag hittade jag en lapp på min vindruta, och jag vet inte hur länge jag har åkt runt med den på rutan, förmodligen sedan i går förmiddag. På lappen stod det:

Sorry!

Jag backade helt lätt på din bil i e.m, såg att din reg-skylt hängde på trekvarten, hör av dig om du vill ha ersättning, Varma Hälsningar Mona och två telefonnummer.

Det kallar jag ärliga människor, nu var det ju så att den där skylten har hängt på trekvarten (som Mona uttryckte det) förut. Det händer varje gång jag tvättar bilen i biltvätten, alla blinkar och pekar och JAJAJAJAJAJAJA, Jag vet att min registreringsskylt håller på att åka av, idag har den dock fått nya skruvar så får vi se om den sitter ett tag till.

Idag blev det lasagne till middag och jag hade faktiskt ansträngt mig lite och rullat in servetten och satt en lite rosett på så det såg lite fint ut på bordet, lite vardagslyx har ju ingen dött av. Simon kom hem och undrade vad det var vi firade, helt enkelt ingenting var svaret på den frågan.

Osvald var här och lämnade hö nu i kväll och Calvin fick till sin stora glädje åka med traktorn när han lastade upp dom 500kg tunga hösilage balarna på höloftet.

– Mamma åka med! hade han sagt till Osvald när jag stängde dörren till traktorn, så jag fick också åka med en kort sväng innan Calvin ville att jag skulle hoppa av, så han och Osvald kunde lasta höt i fred utan mamma som tjatade hela tiden.

Nu ska jag ta mig ett titt på Eric Saade och Sverige så får vi se om han lyckas kvala till finalen på lördag, eller så är det redan slut innan jag satt mig i soffan

Trevlig Kväll mina kära