Ja, det är precis vad jag är, jag jobbar ju i alla fall med att göra reklam på en reklambyrå, och det innebär ju oftast att få konsumenten i de flesta fall att konsumera och även stärka företagets varumärke på marknaden, med alla knep och knåp som går.

Och jag går på det själv även fast jag vet om det.

I går var jag på Ica Maxi och handlade och jag kommer på mig själv att jag köper oftast produkter där förpackningarna tilltalar mig, som den här underbara Juice förpackningen.

Visseligen är den ekologisk och jag är väldigt duktig med att köpa ekologiskt och närproducerat i den mån det går. Som smör, mjölk, fil, ketchup, kött, frukt och grönsaker. Äggen måste komma från FRIGÅENDE höns UTOMHUS dessutom, det kan man inte tro om mig eller hur. Sedan är nog Simon bättre än mig på att källsortera, han sorterade till och med snusdosans lock i plast förpackningar på den tiden han snusade =) Duktig.

Nu till Juicepaketen, men vist é den söt mer kärlek i butikerna helt enkelt. Jag blir glad när jag äter frukost och tittar på fina förpackningar, sedan om den är god vet jag inte än, men jag ska ta mig ett glas till kvällsmackan i kväll

// Tjing Tess