Där var vi i går och firade Simons mamma Maj som fyllde 70 år ung. Det var verkligen jättemysigt, vi startade med en brunch vid 11.30 som var helt fantastisk, det fanns så mycket gott att det var svårt att välja vad man skulle satsa på eftersom det omöjligt gick att få ner allt som fanns i magen. Jag var fortfarande mätt när jag vakna i morse, så då förstår ni hur mycket jag åt = )

Efter brunchen fick Maj en härlig behandling på 1 timme & 45 min och undertiden gick jag och Simons två systrar Marie och Malin på en ”Marstrands Havskur” Den innehöll tvagning, fotbad, vattenpromenad på hårda stenar, simtur, bastubad i tre olika bastur, ansiktsmask, handinpackning, body scrub och lite relax. Vi gick där i från väldigt rena och mjuka = )

Idag håller jag på att röja lite här hemma och planerar för Alicias dop som är på lördag, prästen kommer hit kl 16.00 för att gå igenom dopdagen i kyrkan. (hoppas inte Simon glömmer detta) Annars ska jag ge mig på lekstugan igen, den blir ju aldrig klar, nu ska jag måla klart invändigt och spika upp lite på väggarna, hitta en fin gammal knopp till dörren och inhandla plexiglas till fönstren.

Apropå fönster så har min snälla mamma varit här idag och hjälp mig att tvätta fönster, det är nämligen det tråkigaste jag vet, det behövdes för nu ser jag ju faktiskt ut.

I morgon ska vi till BVC med Alicia och på onsdag ska jag ta mig en tur till Göteborg, måste ju hitta något att ta på mig på dopet och till Lenas bröllop den 18 juni och till min systers bröllop den 2 juli.

I kväll blir det några timmar på gräsklipparen innan jag får ta lien och gå runt med och det känns ju sådär skulle nog ta flera veckor med den.

Jag går runt med en känsla av att någon i min närhet är gravid, vet inte vem, men jag får sådana där känslor i bland och oftast så stämmer det. Inte är det jag i alla fall det är jag helt säker på. Grattis till den lycklige om det nu är så.

Japp det var nog de hela, nu ska jag åka till dagis och hämta upp Calvin

Ha en fortsatt härlig måndag

Kram,Kram