Ja, det kan man säga, idag har jag varit inne i Kungsbacka för att handla något att ta på mig på dopet på lördag, det blev en rosa klänning, helt ok faktiskt. Jag har varit och lämnat och hämtat Calvin på dagis, anmält oss till vårsoarén på dagis den 8 juni, och även till dagisutflykten till Öströö Fårfarm den 14/6. Dessutom skrivit upp mig på att baka två jordgubbstårtor till soarén. Det får bli två Vera tårtor den är lätta att baka och superduper god.

Nu i kväll har jag fått ridit Ärtan, hon fick sig även ett bad, sopat hela skrittmaskinen, fodrat och krattat, snälla pappa har varit här och klipp gräset i tre timmar, i bland hinner man helt enkelt bara inte med. TACK ! Ute var det helt underbart, när jag gick in vid 23-tiden, var det helt vindstilla, helt tyst och så skönt ute. Jag skulle kunna vara ute hela natten och pula och greja om det inte var för att jag är så himmla mörkrädd.

Simon har ju haft lite ont i sin mage denna veckan och i morgon är det dags att bege sig till Varbergs sjukhus för en endoskopi undersökning (koloskopi). Den var dock inbokad sedan operationen. Han har inte fått äta på hela dagen bara druckit vatten och någon form av laxeringsmedel som ska tömma tarmarna på allt innehåll. Ussh stackarn, han klagar verkligen aldrig, mig hade dom fått söva ner med våld om jag skulle behöva göra en sådan undersökning.

I morgon ska jag handla all mat till dopet, gå till tandläkaren kl.10.00 ush och fy, vilket nödvändigt ont det är, jag är ingen vän av tandis, men vem är det. Så önska mig lycka till ! sedan ska stallet fixas, och om Simon är hemma igen vid 17-tiden och mår hyfsat ska jag gå och klippa mig, ska bli jätteskönt, efter att man har varit gravid så åker ju allt hår av och slitet som sjutton är det med, så jag håller tummarna för att det blir så.

Calvin han säger så mycket roligt just nu, den här ålder måste ju vara den absolut roligaste, idag har vi dansat i köket till Manboy , denna Eric Saade, om och om och om igen. jag börja tröttna på den låten, men inte Calvin inte.

Idag när vi skulle läsa godnatt saga börja han prata om Robert, nallen tänkte jag givetvis, men inte den här gången.

– Nej inte nallen, Olivias pappa ( vi träffar ju inte Olivias pappa så ofta men han måste ha gjort ett gott intryck, samma är det med Jörgen Tindras pappa. Calvin pratar ofta om honom med, och så hans nya Idol Edvin, som har en egen mobil. Dom sanppar upp mycket dom små liven.

Alicia skriver jag ju inte så ofta om men, hon är ju som vanligt världens gullunge, idag höll jag på att glömma henne på dagis, när jag kom till bilen insåg jag att det fattades ett barn, och när jag kom tillbaka in till dagis, så stod hon där i sin bilbarnstol och sov.

Tur att ingen såg mig = )

Nej nu ska jag verkligen hoppa i säng Calvin vaknar ju snart

Sov gott, dröm sött

// Tess