Idag har vi varit på BVC med Alicia, hon har blivit mätt och vägd och dessutom fått två sprutor, stackaren. Hon ligger över kurvan på sin längd och lite under på sin vikt, hon har nog fått ärva sin pappas kropp, lång och smal.

Vi tog vägen förbi affären hem och handlade lite jordgubbar och kycklingfilé till middag, kanske inte ihop för jordgubbar med Kycklingfilé låter inte sådär jättegott tillsammans. Nej det blir Kycklingpasta med Sweet Chilli och jordgubbar till efterrätt.

Jag och Calvin tog oss en tur ut till lekstugan för att måla medans Alicia sov, men det började spöregna och hagla, så det vara bara att försöka ta sig in, tur att den skuren inte kom när vi var på väg hem från BVC.

I morgon ska jag åka en sväng till Ikea och byta mina små stolar som jag köpte till lekstugan. Som vanligt när jag är på Ikea så får jag med mig fel hem, och aldrig lär jag mig att titta ordentligt. För alltid är det någon som lagt fel vara i fel fack, typiskt mina små vita stolar jag hade köpt, var inte så små och vita var dom inte heller utan blå, fel,fel,fel !!

Ärtan min lilla älskling är halt igen, ussh jättetråkigt jag som precis hade kommit i gång och hon é ju så fin, men hon går inte riktigt rent, det är det där högra frambenet som spökar igen, men jag ska åka och kolla upp henne, har jag tur kanske det är något annat. Annars är det bara vila som gäller, jag kan ju det här nu.

På torsdag ska jag och Alicia till Noas Ark, och träffa Jenny, Molly och deras nya lilla familjemedlem Maja. Mathilda, Alva & Axel ska också följa med en sväng. Det ska bli kul att träffa gamla mammagruppen som vi träffade första gången när vi väntade Calvin. Tre av fem har fått barn igen i år så det är kul att vara mammalediga i hop igen även om det inte finns lika mycket tid när man har två barn.

Mamma har precis varit här och hämtat Alicia, hon ville passa henne över natten, och lite avlastning tackar man ju inte nej till. Så nu lekar jag och Calvin med lego och läser i hans nya böcker som han fått ärva av Hugo. Tack snälla Hugo, dom är verkligen toppen. Vi väntar också på att Simon ska komma hem, så vi kan äta middag och sedan blir det nog någon timme i Stallet och en till i lekstugan kanske, måste ju bli klar innan barnen har flyttat ut = )

Tjingeling

// Tess