Tjolöholms Slott och dess omnejd är nog en av dom vackraste platserna på jorden, det tycker i alla fall jag, så varför inte fira vårt bomullsbröllop där vi gifte oss för ett år sedan.

Vi lämnade barnen till mormor och åkte ner vid 15-tiden, checkade in och lämnade våra saker på rummet. Sedan var vi nere i metropolen Åsa och fick lite mat i magen.

Väl tillbaka på Tjolöholm, öppnade vi en flaska champagne, slängde oss på sängen och öppnade vår trälåda, den innehöll massor med lappar skrivna av bröllopsgästerna med små hälsningar eller långa noveller, det fanns en grön fleecefilt, en flaska champagne, två glas, två solglasögon i form av hjärtan, godis i massor och en liten bok om kärlek. Tack för alla underbara hälsningar, det blev en hel del tårar under kvällen. Vilken fantastisk present !!! Tack Ola & Lotta = )

Några av lapparna var ganska roliga att läsa bland annat från min ”faster” Ann Törnell

det stod:

…. Hoppas att resultatet av bröllopsnatten sover gott i vaggan. hahaha tänk vad rätt hon hade, men hon var inte den enda att kommentera detta, Min bror hade skrivit han han gärna vill meddela att han kommer på det stundande dopet, och det var ju också ganska bra tippat, vi var bara lite snabbare, dopet var ju förra veckan = )

Efter att vi läst alla hälsningar tog vi ett två timmar långt bad, jäkligt varmt var det men väldigt mysigt. Med ett glas champagne i handen, han vi nog gå igenom hela livets funderingar och drömmar i träbadkaret omgivet av massa levande ljus. När vi badat klart tog vi en lång promenad runt hela Tjolöholm, nere vid havet blåste det storm och det såg nästan lite skräckinjagande ut. Vi var helt ensamma och såg inte ett levande liv på den nästan en och halvtimmes långa promenaden. När vi vid 22-tiden kom tillbaka till vårt mysiga rum var det fortfarande ganska ljust ute. Trött som man är när man är småbarnsförälder hoppade vi i säng efter promenaden och låg och snick snacka en stund innan vi somnade i den underbara sängen.

När man sedan slog upp ögonen vid 8.30 tiden morgonen efter lös solen in genom det öppna fönstret och fåglarna kvittrade så de var svårt att sova. Frukost på sängen och mys, sedan var det dags att bege sig hemåt för den här gången.

Kramar till er alla Tess & Simon