I går eftermiddag tog vi en ledig eftermiddag, hämtade Calvin på dagis och åkte till Liseberg, något som visade sig bli en toppen eftermiddag. På Liseberg sken solen som aldrig förr och tro det eller ej, det var nästen inget folk alls, inga köer till något. Calvin var helt tokig och ville åka allt han fick syn på, men som tur var satte hans längd stopp för det mesta av det han pekade på typ Kanonen och Lisebergsbanan = ) efter nästan fyra timmar i parken begav vi oss trötta hemåt.

Idag kommer Anna & Olivia på besök vid 15-tiden och i morgon blir det nog bara lite jobb i trädgården och i stallet. Atlanta & Bahia ska åka på bete i morgon, så det ska bli spännande att få dom på trailern.

På fredag åker jag till Stockholm, planet går 07.10 från Landvetter så det blir en tidig morgon. Simons underbara syster Malin kommer hit och passar barnen, så snällt, hoppas att barnen är snälla och sköter sig.

Ha en härlig tisdag mina vänner, det är ju kort vecka för er som jobbar och vädret verkar ju bli toppen under ledigheten så passa på att njuta i solen

Kram Tess