Idag har jag & barnen varit inne på lantmännen eller Granngården som det nu heter (men för mig kommer det alltid att heta Lantmännen) och handlat mat till hästarna och lite annat smått och gott som en flugsmälla, ett par trädgårdshandskar och Roundup.

Väl hemma igen satte vi upp vårt lilla soltält på gräset och hade picknick med äppeljuice, vindruvor och dagobertmacka. Mysigt som bara den = )

Vid 17-30 tiden skulle vi lasta hästarna för att åka och släppa dom på sommarbete. Linda som äger lilla Bahia åker alltid tåg och buss från Göteborg ut till stallet och idag när hon hade lite extra bråttom hände något väldigt konstigt, hon hoppas av på Hede station för att ta ”Onsalasnabben” som den så fint heter. Bussen går ut på motorvägen och stannar bara på några enstaka hållplatser för att det så fint heter ska gå lite snabbare…. Vad händer då tror ni ??? jo busschaffisen missar avfarten så alla på bussen får snällt åka med hela vägen ner till Fjärås/Åsa avfarten där han åker in och vänder vid Tjolöholms slott. Ut på motorvägen igen och nu missar han avfarten igen. Så han kör av Särö avfarten och in mot centrum och i rondellen vid Tingberget stannar han bussen och ropar ut i mikrofonen att han har kört vilse och undrar om någon kan vägen till Onsala… hahaha det är ju inte klokt! man slutar inte att förvånas, det står ju ONSALA på skyltarna.

Hästarna var jättesnälla att lasta och stod snällt på trailern hela vägen till betet, när vi väl släppte dom lösa på betet var det tre glada busiga hästar som drog i väg i full galopp = )

Nu har Calvin & lilla Alicia somnat, till kvällsmat blev det korvgrillning i solen och nu har vi

slängt oss på soffan och tittar på Rambo, fast jag tror faktiskt att det blir sängen för mig nu så..

Ha en trevlig kväll på er

Tessan

P.s Det kom en kille på en skateboard som var helt underbar, han kom åkandes ner för backen vid sommar hagarna sjungandes på någon klämmig låt, i handen har en attacheväska han var nog på väg hem från jobbet, skön kille det där = )