Hejsan, det var ett tag sedan, ja det har varit lite mycket i helgen, i fredags var vi i Kungälv på Johannas student, man fick lite gåshud när alla glada studenter sprang ut på skolplanen, det var ju ett tag sedan man tog studenten närmare bestämt 15 år sedan, huuu man börjar bli gammal = ) Jag var med på skolgården och sedan kom Simon och löste av mig, då vi skulle fixa klart Charlottas möhippa som gick av stapeln i lördags.

Vi höll på hela fredagskvällen med att fixa all mat vi skulle ha med oss, packa, planera det sista och gå igenom körschemat för dagen, jag tror jag kom i säng runt ett tolvtiden och kl.05.30 ringde klockan. Vi åkte runt och hämta upp de övriga tre tärnorna och min brors tjej Jenny sov hos oss så hon var också med.

Vi anlände till Viktoriagatan klockan 07.30, där vi mötte upp Göran ”Zippa” Kjellvander från Sidfläsk Mc, han skulle med sin trehjuliga motorcykel ta Charlotta ut till Säve flygplats där en helikopter väntade. Vi lämnade en påse utanför dörren och ringde Charlotta, meddelade att hon skulle hämta påsen och följa instruktionerna och hon hade en kvart på sig. Redan där sket sig planen = ) Charlotta hade tydligen på panik och blivit lite stressad över den korta tiden och efter 27 min såg vi hur hon kom ut från porten. Vi hade parkerat en bit i från och ”låg på span”. Där efter var det järnet ut till Marstrand för att hinna dit innan Charlotta.

När helikoptern vid 10-tiden kom inflygandes över Marstrands Fästning stog 24 härliga vänner med Champagne i handen, tårar i ögonen på berget och vinkade åt den blivande bruden. Sedan blev det picknick på fästningen med paketöppning och massa mys. Vid 12-snåret anlände Charlottas stuidekompis Emma från Uppsala och då var det också dag att bege sig ner till bryggan för att med ribbbåt ta sig ut till härliga Pater Noster, där blev det ostron & Champagne provning, bad i vedeldad badtunna, en tur upp i fyren, många härliga skratt, massa Minttu, dans och korvgrillning.

Ribbåtarna kom tillbaka vid 18-tiden och hämtade oss och körde tillbaka till Marstrand då var det dags för en dusch på Båtellet och på med partystassen och sedan var det middag med trubadur och fest kvällen och natten lång.

Det var ett glatt men trött gäng på 18 personer som checkade ut morgonen efter det blev frukost på Bergs konditori och sedan hemfärd, med all packning satt vi som packade sillar hela vägen hem. En riktigt lyckad möhippa blev det, solen sken, alla var på ett riktigt partyhumör och vilket härligt gäng, herregud ! Såg att jag på natten gjort ett inlägg på Facebook ”- Herre Jättejävlar vilken fest” och det var det faktiskt = )