Tur att det betyder tur och lycka när det regnar på ett bröllop, för det var det precis vad det gjorde i går på Lena & Peters bröllop ute på Älvsborgs Fästning. Ett fantastiskt bröllop med en underbart vacker brud och en stilig brudgum.

En chartrad båt tog oss från Lilla Bommen ut till Älvsborgs Fästning vid 14-tiden. Vigseln började 15.00. när båten skulle avgå får vi reda på att den har gått sönder, som tur var hade besättningen reservdelar på plats men det tog tid att laga så vi kom lite försent hela gänget.

Kyrkan var liten men sååå mysig och när brudparet steg in i kyrkan resten sig håren på armarna och ögonen tårade sig, och ännu värre blev det när Linda började sjunga, så vackert inte ett öga var torrt. Efter Vigseln avnjöts middag och allt vad det innebär, roliga tal, god mat, bröllopsvals, tårta och en hejdundrande fest med dans och sång.

När man lade huvudet på kudden och drog täcket över sig vid 3 snåret var man ganska trött och hade jäkligt ont i fötterna men det är så det ska vara efter en lyckad bröllopsfest

Här kommer lite bilder från bröllopet