I fredags var det dags för den årliga Stendahlsdagen, och det är alltid lika kul, framför allt när man är mammaledig, man får helt enkelt bara plocka russinen ur kakan bara hänga med på det roligta utan att jobba. Vi skulle träffas på byrån kl.07.00 och innan dess skulle jag fixa stallet, göra i ordning barnen och leverera dem till mamma och samtidigt hämta upp pappa och köra in till Göteborg och vara där som sagt 07.00. Det sket sig kan jag säga med en gång.

Klockan ringde 05.00 ut i stallet fodra, mocka, göra mat osv, när jag vid 05.50 tiden kommer in sover hela gänget, paniken utbryter efter som jag ska vara hos mamma & pappa kl 06.10 och inser att jag aldrig i h…vettet kommer att fixa det, så det slutar med att Jag kl.06.20 levererar en bilnyckel till mamma i dörren och säger:

– barnen sitter i bilen, dom har inga kläder på sig ( bara pyjamas) dom har inte ätit och jag tror att det finns lite saker i skötväskan. Ring om det är något.

När jag springer i väg i regnet och förbi bilen för att hoppa in i den andra väntande bilen med pappa i, som suttit och väntat, ser jag CAlvin och Alicia sitta helt stilla med undrande ögon och lite öppna munnar, konstig mamma det där undra om vi ska sitta här hela dagen… Och det ska dom ju inte mormor fixade ju in dom från bilen och klädde på dom, gav dom mat och så vidare. Tack snälla mamma = )

Dagen med jobbet bjöd på massa roligt, vi startader på Rävgården i Rävlanda, där det blev tävling av, vi körde trehjuliga bilar, bilar som svängde vänster när man styrde till höger, bilar med två frampartier, rattade en grävskopa, fick sjung in en låt i en studio.. åhh herregud vad det lät hemskt, i mitt lag var det nog ingen som kunde sjunga, kan tänka mig att det där kommer att låta något fruktansvärt.

Efter det dags för lunch och sedan begav det sig med buss in mot Göteborg och Lilla Bommen, där hoppade vi på en båt som tog hela det härliga gänget på över hundra personer ut till Mossholmen, en hel ö för oss själva där det hade fixats till ett stort Festival område, sex olika band spelade under kvällen, middag, bad, lekar, mys i solstolar, öl, vin och drinkar och mycket mycket mer.

Väl hemma igen vid halvtvå tiden var jag ganska trött så det blev sängen bums

// Kram Tess