Var runt på en ”måste fixa” runda i går, Millesons, Solhaga Garden Center, Lantmännen, Ö&B, FreePort, Hemma, Panduro, Arkivet, Balders Hage, H&M, QC och Eva Nette. Phhu !

Dessutom höll jag på att backa över Henrik Lundqvist på Engelbreksgatan vid 15.30-tiden. Killar kan helt enkelt inte gå och smsa samtidigt.

På QC hittade jag en klänning till fredagens middag på Tjolöholm och ett par jättefina skor som jag blev helt kär i = ) satt som smäck på foten och är lika snygga till jeans som till klänning, användbara med andra ord.

I natt har jag sovit hos mamma & pappa, satt uppe till 12 -snåret med diverse saker som ska fixas inför bröllopet, det är mycket med det tekniska……. Simon är borta på jobb så det passade ju utmärkt. Ussh måste bara få sova någon gång, tror jag har sovit 6 timmar som mest dom senaste två veckorna och det är på tok för lite för Therese Törnell som helst sover 8 timmar.

Idag ska jag in till Göteborg och gå på en smink konsultation med Charlotta & Ida

På Midsommar ska vi hem till Familjen Otbäck, ska bli jättetrevligt hoppas det blir fint väder, men det blir väl som vanligt 7 grader och regnskurar som övergår i ihållande regn. (precis som på julafton)

Tjingeling

Tessitess