.. ja, det köpte Simon i fyllan på midsommar. Tur var väl att jag friskade upp hans minne på midsommardagen eftersom det i går knackade på dörren och där stod närmare bestämt mannen med sängkatalogen…. hahahah Så nu har Simon inhandlat två nya sängar för 15 papp, som hittat = ) Nu är det ju så att vi faktiskt behöver nya sängar och har pratat om det väldigt länge, men har väl tyckt att vi inte riktigt har råd, men nu fick vi ett riktigt bra pris. Vi fick två sängar till priset av en och hemkört och monterat. Så det kanske bara var bra att vi råkade träffa den här killen på fyllan i villan. = )

I går var vi mest hemma och fick inte så där jättemycket gjort. Jag håller på med mitt tal till Ola & Charlottas bröllop på lördag och jag har lite problem med det tekniska kan jag säga och i går var jag nära att ge upp min idé, jag har nog i runda slänga lagt ner minst 16 timmar på detta det har raderats fem gånger så jag har fått göra om det från början phuuu. men nu får det bli som det bli, och det blev ganska bra ändå.

Simons Syster Marie var här i går på en liten fika med sin väninna Aisha som bor i USA så då fick det bli en rabarberpaj, men till min stora förvåning hade Simon som vanligt kört över hela rabarberståndet med gräsklippan, tur att jag har ett hemligt ställe till så det blev rabarberpaj tillslut ändå.

Kalendern denna veckan är verkligen proppfull, idag bär det av till Göteborg med mamma och barnen för att inhandla lite nödvändigheter inför helgen i morgon är det fullt upp med. På onsdag ska jag till hårfrissan och tona mitt hår och sedan ska jag och få fina naglar. På torsdag ska det packas då båda barnen ska till Simons syster Malin i helgen, så gulligt att dom får vara där. hoppas dom är snälla och sköter sig. På fredag kör Simon barnen till Romelanda, hämtar upp smokingarna på vägen hem, sedan är det incheckning på Tjolöholm kl14.00 middagen börjar 17.00 och 22.30 kommer det en limousine och hämtar upp bruden och tärnorna och kör till Avalon i Göteborg där vi ska bo. 06.30 ska vi vara på salong Ikon och fixa håret morgonen efter och sedan är det i gång. Ska bli jättekul = )

Ha en riktigt skön vecka och snart är det semester för många

Kram Tess