Ja, det började redan på fredagen med en Rehearsal Dinner i Manegen på Tjolöholms Slott.Kl.17.00 samlades drygt 50 glada och uppklädda gäster för lite mingel innan middagen som började 18.00.

Vi själva började dagen med att köra upp till Romelanda för att lämna barnen som skulle kampera där under helgen hos Simons syster Malin. På vägen tillbaka hämtade Simon upp Mathias, Pappas och sin smoking i Göteborg. Själv hade jag fullt upp med att klistra skyltar till bordsplaceringarna, hämta alla ”saker” som rispåsar, vigselprogram, bordsplaceringar, korgar med ”hemfärdspåsar” nere hos mamma & pappa, packa mina saker göra kort och fixa det sista på mitt tal. Vi hade en liten förhoppning om att checka in på Tjolöholm kl.14.00 men det var nog lite väl optimistiskt.

Kl.16.00 två timmar senare hade vi lämnat av våra saker i stugan och var i full gång med att göra oss i ordning i för kvällen.

Väl på plats i manegen blev det skumpa till tonerna av en härlig trubadur, middagen startade kl.18.00 där alla gäster tog plats i den uppdukade manegen, där bjöds en tre rätters middag. Middagen avslutades kl.23.00 och då stod en taxi och väntade på Charlotta, mig och de övriga tre tärnorna Ida, Jenny & Catharina.

Taxin som ganska snart visade sig vara en ”Partytaxi” med diskokula med neonljus, rökmaskin och en taxichaffis som hela vägen in till hotel Avalon spelade musik på högsta volym och frekvent använde sig av sin visselpipa = ) vid midnatt anlände vi till hotellet, där Ola & Charlotta bokat en svit där vi skulle bo, på våra sängar stod en underbar pappåse med våra namn på, efter att vi alla 5 hoppat i pyjamasen var det dags att till ett glas Champagne öppna våra påsar.

I påsarna låg ett underbart kort från Charlotta där hon hade skrivit så fint och en bild på Charlotta och mig. Det fanns också en liten vit trälåda med hjärtan på sidan inslaget men en rosa rosett, och där i låg ett fantastiskt armband, två par örhängen ett par långa och ett par korta från Karen Millen, sååå fina, vi fick alla tärnor samma att ha på oss på bröllopsdagen.

Kl.01.45 släckte vi lampan för att sova de 4 timmarna innan klockan skulle ringa igen på den stora dagen, Bröllopsdagen !

Här kommer lite kort från fredagen = )

// Kram Tess