Klockan 11.00 steg den blivande brudgummen med bestman & marsalk upp för trappan på Ikon där den vackraste bruden med tärnor väntade. Jag vet inte riktigt vad som hände just då, man var nog helt enkelt lite tagen av stundens allvar och alla fick tårar i ögonen. Killarna hade med sig lite lunch som vi satte i oss till ett glas champagne.

Vi åkte ner till Gustaf Adolfs Torg, åkte den gamla spårvagnen från Nordstan till Liseberg där vi hoppade av, fotograferingen var avslutad och då var det också dags att bege sig ner till Onsala och Onsala Kyrka, när vi körde in på parkeringen utanför kyrkan kl.14.03 var det helt tyst i den stora limousinen och chaffören informerade oss att temperatur mätaren visade 31 grader varmt, en lite nervositet lade sig över oss alla, Nu var det dags.

Väl inne i kyrkan väntade 160 gäster i värmen och vigselgudstjänsten började med att vi tågade in i kyrkan till tonerna av Ted Gärdestads För Kärlekens Skull. Stefan Andersson sjöng i kyrkan, både Anywhere Is Paradise och Bröllopsvals från Hagen, så vackert att jag vid det här laget hade svårt att sluta gråta. Jag läste:

Kärleken är tålmodig och god. Kärleken är inte stridslysten, inte skrytsam, inte uppblåst, Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill ingen något ont. Den finner inte glädje i orätten, men gläds med sanningen. Allt bär den, allt tror den, allthoppas den, allt uthärdar den.

Men nu består, TRO, HOPP och KÄRLEK, dessa tre och störst av dem är KÄRLEKEN.

Tur att det inte var en rad till på den dikten, för då hade nog allt brustit. Efter detta dök Göteborgs gosspelkör upp och framförde ett kärleksmedly med massa fina låtar som Ola & Charlotta hade valt. Helt fantastiskt fint!, det blev en härlig stämning i kyrkan och när dom var klara bröt hela kyrkan ut i applåder. Prästen undrade hur sjutton allal kunde sitta så stilla när det var sådant ös. Ola & Charlotta läste sina löften satte ringen på fingret och kysste varandra och sedan gick vi ut till tonerna av Änglagård.

En helt fantastisk vigsel, jag får gåshud vara jag tänker på det.

När allt ris var kastat, alla hade kramats och framfört sin lyckönskningar till brudparet, bar det av igen. Den här gången åkte brudparet med en gammal fin Rolls Roys, vi tärnor och bestman och marsalk fortsatte med den fina limousinen ner till Vallda Sandö för ytligare fotografering på klipporna ute vid havet, på en träbrygga och vid stranden.

Vid 17.30 tiden kom då brudparet som alla vänta på fram till Tjolöholms Slott

Phuuu det hände så mycket denna dag så om jag ska skriva allt kommer det att bli en hel bok. Jag har säkert glömt hälften och i rätt ordning är det kanske inte heller, men så får det bli

Det kommer mera, det bästa är kvar = )

Nu är det fotboll på tv och Alicia verkar inte helt nöjd så jag får nog ta hand om henne

Kram,Kram