Idag har det minst sagt varit fullt ös här hemma, i morse klockan 10.00 började fotograferingen och nu vid 16.00 tiden gick Mathilda, Kjell, Alva & Axel hem som också var dom sista ut att fotograferas idag.

Man kan ju tycka att vädret kanske inte är så bra för fotografering, men så är det ju inte, mulet är det bästa även om regn kanske inte är så kul. Men jag tror att vi klarade oss från regn hela dagen i går och nästan hela dagen i dag, dom gånger det har kommit skurar har det varit i en paus.

I morse skulle vi ha börjat med Olivia som så tråkigt nog blivit sjuk, så Olivias mamma Anna hoppade in och blev fotad i stället, vet inte om hon från början kände sig så bekväm med det, men vem gör det när man får en kamera upp i ansiktet. Det blev så många fina kort på Anna, ”supersnyggt” som Jenny uttryckte det. Dessutom höll Anna på att bjuda på en vurpa mitt i allt = ) hon snubblade på en rot som stack upp när hon skulle gå mot Jenny och höll på att stupa framlänges, men det gick bra, men vi fick ett gott skratt. Ska bli så kul att se korten sedan.

Sedan var det dax för familjen Lext/Nordqvist, med Emma den lilla solstrålen i spetsen, det blev familjefotografering, och barnfotografering och även hundfotografering = ) snygg familj och väldigt fotogenic.

Lilla Emilio 1 år nästan på dagen var nästa kille till plåtning och även mamma Anna och pappa Tony blev fotograferade, han var dagens gladaste och skrattade nästa hela tiden med ett härligt skratt ända nere från magen = )

Sedan var det dags för Irco Miro H tillsammans med Sara att få visa sin fina sida, Laban som han kallas brukar var lite busig och när ett gäng andra hästar red förbi fältet där vi höll till slog han till med en vurpa i gräset, annars skötte han sig så bra och det blev nog en hel del fina kort på honom och Sara, även Gustaf fick vara med på ett hörne i slutet.

Sedan avslutades denna dagen med Alva & Axel en syskonfotografering i trädgården, lilla Axel 6 månader fick sitta i en vit korg, så gulligt och Alva sprang runt med sin fina lilla mjukis katt.

Tack snälla Jenny för idag, det ska bli så spännande att se alla fina kort, hoppas att ni som blivit fotograferade delar med er av några smakprov till mig så jag får se hur det blev = ).

Ä ni nyfikna kan ni hålla ett öga på Jennys hemsida kanske det dyker upp något där www.jennysandberg.se eller på Facebook, fotograf Jenny Sandberg, det är bara att gå dit och trycka på ”Gilla” så kan ni ta del av massa fina kort.

Nu ska jag ge Alicia lite mat, Simon & Calvin är ute och lagar betesputsen och sedan blir det nog soffan.

Här kommer några ”Behinnd the scenes” kort

Kram på er !

Tess