Idag har vi varit i Rörtången. Vi har ett landställe där, min pappa & hans syskon har tagit över farmor & farfars sommarstuga som ligger högt uppe på ett berg med den mest fantastisk utsikten man någonsin kan skåda. Det är verkligen mysigt där, ett riktigt smultronställe. Vi har plockat blåbär, och bara latat oss. Tyvärr är vi inte där så ofta, varför vet jag inte, men det är nog så att vi inte tar oss tid att åka dit. Men det ska bli bättring på det. Vi kan ju bara åka över dagen eller helt enkelt sova över och ta med oss några kompisar, så är ni sugna på att komma bort och bara slappa och ha trevligt hör av er så tar vi en tripp till mysiga Rörtången, som balsam för själen.

I morgon ska Simon till sjukhuset och göra en kontraströntgen och sedan hoppas vi att vi får en tid för Gastroskopi av magsäcken som inte krockar med vår semester i Danmark vecka 31 eller vår tripp till Daftö vecka 33.

Läkaren hade ringt Simon idag för att klargöra lite frågor som vi hade. Bland annat är det svårt för oss att definiera SLEM, men då är det så att detta cellbildande slem ska man ha inne i tarmarna och inte i bukhålan som i Simons fall, man kommer att operera bort hela bukhinnan och den ersätts inte med något annat. Det var de fick fick lite klar gjort idag annars har nog choken lagt sig lite även om det gnager i hjärna ganska ofta. Just nu vet vi ju inte så mycket och när operationen kommer att bli av. Men vi har sovit dåligt båda två den senaste veckan och är ganska trötta. Nog med tråkigheter för i dag.

I morgon ska vi till BVC med Alicia och sedan ner till mamma & pappa, Calvin ska fiska och mata svanarna med morfar.

Här kommer lite kort från Rörtången idag

Kram,Kram

Tess