I lördags tog vi oss en liten tur till Råda Säteri för att träffa Andreas, Lena, Isabelle och Mikaela, där dom var och badade. Det var ett jättemysigt litet ställe med en gräsmatta en vik med lite sand och en brygg där man kunde bada. efter några timmar där åkte vi med Andreas & Lena hem för att grilla i deras nya hem i Skogome, ett jättemysigt område med många barn, det kan jag verkligen sakna vi har ju inte en enda granne, så Calvin har ju inga kompisar att leka med här i närheten. Vi grillade kycklingfilé och åt färskpotatis till så gott, Tack snälla för att vi fick hänga med. Calvin och Isabelle lekte och plockade vinbär och när vi sedan åkte hem var det två trött små barn som somnade i bilen.

I går fick vi inte sådär jättemycket gjort, det var ett riktigt skitväder, dessutom har stackars Simon blivit sjuk, han hade så ont i huvudet och i nacken, så han höll sig mest i sängen och vid datorn för att leta reda på en Traktor, ja ni hörde rätt, Simon Gustafson har bestämt sig för att köpa en traktor för pengarna som vi får när vi säljer min älsklingsbil. Fattar inte riktigt vad vi ska med en traktor till men, jaja det kanske är bra när man bor på en gård, man kan ju alltid knäcka extra med att skotta snö på vintararna = ).

Alicia fick äta mat för första gången i sitt liv i går, hon verkar inte vara så kinkig med maten som Calvin utan smaska i sig potatis och palsternacka som inget.

I dag ska jag och barnen åka ut till Rörtången och Marstrand, min farmor har ett landställe i Rörtången, jättefint uppe på berget med utsikt över havet, dessutom finns det massor med blåbär där just nu, sedan ska vi åka till Marstrand och hämta upp Simons kostym som han glömde i båten när dom var ute och seglade förra veckan.