…så startade Roxette sin spelning på Slottskogsvallen i går kväll. Att 22.000 personer kan vara så tysta är helt otroligt. Det blev en liten sorgsen stämning efter att vi alla hade hedrat offren i Norge med en tyst minut. Men sedan drog konserten i gång i ett lite lätt duggregn. Kanske inte den bästa konsert jag varit på men det är alltid kul att gå på.

Bäst var Listen to Your Heart som också är min favorit om jag får välja. Konserten slutade vid 23-snåret och det vara bara att åka hem till busungarna som sov sött i sina sängar. Tack Marie & Maj för att ni passade barnen så vi kunde gå.

Idag kommer Ola ut hit, han och Simon ska bottenmåla båten, ja ni hör rätt den ligger fortfarande inne i ladan och inte i vattnet som den kanske borde, men bättre sent än aldrig.

Idag kommer mamma & pappa hem från Mora och med sig har dom Wilmer & Alwar så det blir nog mycket bus den här veckan.

Ikväll kommer Mathilda & Jenny hit vi ska ha en lite pysselkväll, ska bli kul alltid får man något gjort och tjöta lite med.

Simon väntar på sin traktor som han och pappa har köpt i Falköping, tror att gubben som sålde den skulle leverera den hit i veckan.

Ha en bra måndag

Kram Tess