Semester, semester men var är det fina vädret? Det är ju ingen ide´att sitta inne och vänta för då har snart hela semester gått och allt man har gjort är att vänta på bättre väder. Så på med regnkläderna gott folk och ut i vårt fina land och semestra = )

Vi har bestämt att vi ska försöka göra något roligt varje dag även om det bara innebär att ta en sväng med bilen i Onsala och bara svänga ner på någon väg man aldrig varit förr (turista hemma) så vi får väl se hur det kommer att gå.

Igår var Lena & Andreas här med sina små tjejer och bjöd på lunch och fikade mysigt att träffas även om det var en kortis. Ola & Simon bottenmålade båten som ska fått komma i havet idag. På kvällen vid 18-tiden dök Mathilda & Jenny upp ( två härliga tjejer från föräldrargruppen när vi väntade Calvin) Vi har bestämt att vi ska träffas någon kväll i månaden utan barn och pyssla eftersom vi alla delar det intresset. Så det blev fina kort, tavelramar bland annat gjort, så mysigt.

Idag har vi fått ett fadderbarn, vi har pratat om det här så länge men aldrig kommit till skott, men i går när jag var uppe i affären så stod man och samlade in pengar till barnen i Afrika och jag kan bara inte se dom hemska bilderna på barn som svälter, jag mår, på riktigt väldigt dåligt. Hemskt! Så nu äntligen har vi fått ett litet barn i Afrika att stödja varje månad och skicka brev och kort till. Alltid någon hjälp, man kan inte göra allt men alla kan göra lite, eller hur?

I morse dök Simons pappa upp till Calvins stora glädje, så nu är han och farfar ute och promenerar. Simon mekar med båten och jag och Alicia ska snart gå ut.

Klockan 14 ska jag lasta Ärtan på trailern och bege mig ner till Hallands Djursjukhus för att kolla upp hennes hälta på höger fram, något säger mig att det dessutom är något vajsing i bakknäna men det är bara en känsla jag har, Så vi får väl se.

Imorgon ska det bli en tur till Liseberg med Wilmer, Alwar, mamma & pappa, och på torsdag kanske det blir lite svampplockning och sedan är det dags att packa inför Danmarks resan.

soo long

Kram Tess