Nu är vi hemma igen efter fyra härliga dagar på Daftö med Lena och Andreas och deras två underbara tjejer Isabelle och Mikaela. Vi har promenerat, badat i piratpoolen, varit på äventyrslandet, grillat, tjötat, druckit Pina Colada och i går tog vi en båt ut till Koster, där vi promenerade runt i den härliga miljön, åt middag på Strandkanten, åkte linfärja till Sydkoster för att sedan ta färjan till Strömstad igen.

Lena & Andreas är verkligen två underbara vänner och vi har alltid väldigt roligt tillsammans, kanske är det för att vi har mycket gemensamt, barn i samma åldrar och delar många intressen, Simon & Andreas gillar att segla och jag och Lena delar intresset för fotografering och inredning. Ja två riktigt härliga prickar är det helt enkelt.

I morgon åker Simon & Andreas ut för att segla och kommer hem på söndag. Jag och barnen ska vara hemma och ta det lite lugnt. På måndag börjar Simon att jobba igen och Calvin ska till dagis efter ett 10 veckor långt sommarlov.

På Lördag kommer våra nya sängar som Simon köpte på fyllan på midsommar, ska faktiskt bli skönt med nya sängar, hoppas att dom är sköna och att vi kommer att sova som en prins och prinsessa i dom, apropå Prinsessa, vi får väl helt enkelt säga grattis till Victoria & Daniel som ska bli föräldrar i mars nästa år = )

Här kommer några kort från våran härliga semester på Daftö

Kram ,Kram Tess