Hejsan hoppsan, det känns som om sommaren går mot sitt slut och det är lika tråkigt varje gång, fast jag hoppas på en fin höst, det är inte så illa det heller. Fina färger i naturen, härlig frisk luft och man kan krypa upp i soffan med en filt och en kopp te.

I går var Simons mamma & syster här och hälsade på, Vi tog en långpromenad ner till havet och hamnade i skogen med en dubbelvagn med två barn i. Inte så lyckat! Geggamoja, stenar, rötter och små smala stigar, men det gick tillslut.

Jag bakade en äppelkaka som visade sig vara kanongod, det fanns 68 olika recept på äppelkaka på nätet så det var svårt att välja. När jag ändå var i farten passade jag dessutom på att baka frallor, så nu är frysen full.

Idag kommer våra nya sängar som Simon köpte på midsommar, så pappa var här i går kväll och hjälpte mig att skruva ner den gamla och bära upp den på vinden, så jag har sovit på soffan i natt med tvn på och lamporna tända, japp så är det när man är mörkrädd inte har någon säng och Simon är borta.

Idag blir det nog en städdag här hemma, man får ju försöka att komma i ordning lite, Simon börjar jobba i morgon och Calvin ska till dagis, så semesterrutinerna får helt enkelt vila till nästa år.

I veckan har vi ganska mycket inbokat, Jag ska på återbesök med Ärtan på tisdag till djursjukhuset, på torsdag ska Alicia till BVC och på läkarkontroll och sedan ska vi ner till Varberg och prata med Simons läkare, ska bli skönt att det händer något på den fronten.

Man går ju runt och väntar och väntar på den här operationen som vi fortfarande inte vet så mycket om och omedvetet är man väldigt orolig och stressad över detta.

Jag bara går runt och önskar att allt är över att dom ringer från sjukhuset och säger att operationen gick bra och att Simon mår bra, sedan är det ju veckor av rehabilitering som säkert kommer att bli jobbigt men då är det i alla fall på rätt väg. Jag hoppas också att vi kommer att kunna gå på Fridas & Martins Bröllop och att dom inte lägger den allt för nära Jul. Men det kan man säkert inte få välja. Nej ! bara får det gjort så vi slipper gå runt och vänta det gnager liksom i benmärgen.

Nej nu ska jag ta ett varv med dammsugaren, så ha en skön söndag mina vänner!

Kram, Kram

Tess