Hejhopp !

I dag är det dags att bege sig ner till Slöinge med Ärtan igen och se om behandlingen har gett något resultat, tyvärr är jag skeptisk = ( men,men man ska inte ropa hej…..

I går var Simon hemma, en överraskning då han jobbat på semestern tog han ledigt i går. Vi var ute på en långpromenad med barnen, Simon har ju en plan på att äta upp sig inför operationen och dessutom skaffa sig lite kondition så han är ute och springer så ofta han kan och äter som en häst, tror faktiskt att han lyckats ganska bra. Vi bestämde också att vi skulle fylla i ett litet hjärta i vår kalender som hänger i köket varje gång vi promenerar en timme och när vi har fått i hop 100 hjärtan ska vi åka bort på en weekendresa. Kommer väl att ta flera år… hahahaha.

Vi fick klippt gräset och jag har fått lite mer ordning i lekstugan, snart är den klar.. ja jag vet, ni har hört det förut men nu är det inte så långt kvar.

Våra nya sängar är sådär sköna, antar att det tar ett tag innan man vänjer sig vid en ny säng, jag tycker nog att den är lite för mjuk och så är den väldigt mycket högre än vår gamla. Sänggavel har vi ingen heller, men jag har beställt en från Veronica i Borlänge, dessutom har jag inhandlat en gammal skolbänk av henne, har sneglat på dom där länge nu och nu hade hon rea så jag klippte till.

Lilla Calvin är hemma från dagis då han är lite dålig i magen, vet inte riktigt vad det är, vi börjar misstänka att det är något han inte tål, då det har varit lite så här till och från hela sommaren. Jag ringde sjukvårdsupplysningen idag i alla fall för att höra vad man ska göra.

Eftersom han äter och inte har någon feber och är precis som vanligt, så tyckte hon att jag skulle avvakta någon dag till och om det inte ger med sig tyckte hon att vi skulle kontakta vårdcentralen. Ingen av oss andra har varit dåliga vilket vi borde ha varit om det är någon bacil eller magsjuka dessutom skulle han vara dålig. jaja en riktig skitsak.

Ha en härlig dag

Kram,Kram

Tess