Då har klumpen i magen stillat sig lite till nästa gång. Vi har varit nere på Varbergs sjukhus och pratat med Simons läkare, en man i sin bästa ålder som ser lite så där allvarlig och bekymrad ut med rynkande ögonbryn, kanske är bra det för han ger definitivt inga falska förhoppningar snarare tvärtom. Vi fick inte veta så mycket mer än att provresultaten på röntgen av lungorna och gastroskopin av magsäcken såg bra ut. dom skulle kontakta teamet i Uppsala som inom en månad kommer att ta kontakt med oss för att bestämma en tid för att gå igenom operationen. Vi fick också veta att Simon kommer att stanna kvar i Uppsala tills han är frisk nog att lämna sjukhuset alltså flyttar man honom inte hit ner efter operationen, vilket gör att det blir några veckor i Uppsala för vår del.

Alicia har varit på 6 månaders kontroll hos läkaren idag, och hon var ju glad som vanligt. Inga konstigheter där inte. Hon växer och utvecklas som hon ska = ) Hon har flyttat in i sitt rum och sover nu i sin egna spjälsäng, inte så stor förändring eftersom hon ändå sover hela natten mellan 22-07 men det är lite tomt när man inte kan böja sig över sängkanten och kika på henne när man vaknar till mitt i natten, den lilla vaggan är tom. Simon tycket att vi kunde sälja den, men aldrig i livet inte för jag är hundra på att det kommer en liten buse till, med den är så fin, jag älskar den. Så den får snällt vara kvar

I går var familjen på en kvällspromenad Simon med ungarna i vagnen och jag på Ärtan, som för övrigt hade nerverna utanpå skinnet, vet inte vad som hade tagit åt henne. Hon vände och skulle hem och galopperade på asfalten som vilken dåre till unghäst som helst. Efter en timme och 20 minuters promenad hade hon dock svårt att hänga med Simons raska steg och var nog glad att vara hemma.

I morgon tänkte vi åka till Rom. Ja det är sant, det är 12 mil med bilen nordväst ut i vårt avlånga land, ute på Orust, där ligger Rom och där har Simons familj en sommarstuga. Västtrafik gjorde ett reportage där för något år sedan angående sin sommarkampanj ”Ta bussen till Rom” där dom intervjuade Simons mamma & Matts.

Vi tänkte nog stanna över natten och åka hem runt lunchtid på lördag då vi har lite planer för lördagskvällen.

Soo long

Kram Tess

P.s här är kort på vår fina vagga, sälja?? nej aldrig.