Vi har en kalender som hänger i vårt kök som vi bokar upp allt vi och barnen ska göra, vi hade allt i våra telefoner, men det fungerar inte hur mycket det än går att synka. Alltid blir det missförstånd när någon ska bort.

Så för några dagar sedan stod jag och fyllde i lite BVC tider för Alicia och när jag kommer till fredagen den 9 september så står det bara ”BOKAT” och även på lördagen och söndagen, så jag frågade Simon, vad menar du med det här ”BOKAT” då säger han:

– nja jag har bokat upp dom tre dagarna.

– Jo, det fattar jag men vad innebär det? ska du bort så jag är själv med barnen, eller?

– Nja, nej det är bara bokat!

– ja, jag förstår det, men jag behöver ju veta så jag kan planera, om det innefattar mig med så måste jag ju fixa hästvakt osv. och Barnen ska dom med på den här hemliga helgen? eller vad har du tänkt.

– Nej, dom kanske kan följa med, eller jag vet inte, dom kanske ska vara hemma.

– men då måste vi ju ordna barnvakt i så fall eller ?

– Ja, kanske det

Åhh jag blir tokig, undra vad han har hittat på, kanske är det bara så att han ska vara hemma och köra traktor hela helgen själv, eller så kanske vi faktiskt ska göra något roligt. Nyfiken i en strut är i alla fall jag, den som lever får se helt enkelt.

Lilla Alicia har blivit vrålförkyld stackarn, det bara rinner ur näsan, men hon är lika glad för det, konstig unge det där. Tänk att hon alltid är så glad och nöjd =)

Vår lilla katt Melka har varit försvunnen i mer än två veckor, jag har tänkt så mycket på henne, undrat var hon är om hon har blivit påkörd eller flyttat till någon annan eller sitter fast med halsbandet i en gren i skogen och kan inte komma loss, så i går eftermiddag när jag och Calvin hade varit i stallet så satt hon där på trappan precis som vanligt. Skönt!, jag är nog ingen kattmänniska jag oroar mig för mycket när dom inte kommer hem, bättre med hund.

Simon är så duktig med sitt springande, han är ute så ofta han får möjlighet och i lördags tog han sig en långrunda i spöregnet. Jag, Calvin och Alicia hade fixat ordning ett japanskt saltbad när han kom hem, med levande ljus i badrummet, vågbrus och ett stort glas vatten, hade tänkt att han skulle få lite avkoppling, men innan jag hade hunnit blinka hade Calvin hoppat i badkaret och fyllt det med hans ankor, fiskar och fiskespö, så Simon fick helt enkelt en kompis. jaja tanken var ju god i allafall.

Nog med blaj för idag

Kram,Kram

Tess