Hoppas ni alla har haft en trevlig helg. Vi har varit i Rom fredag till lördag med Simons mamma, det regnade och åskade som bara den på lördags morgonen men annars var det jättemysigt.

I går var bara hemma och tog det lugnt, jag har faktiskt påbörjat lite julklappar, jag har ett gäng fotoböcker och kalendrar som ska göras och även om det är jättekul så tar det så mycket tid för att få det bra, dessutom har jag tömt min dator på alla bilder, så jag får sitta och leta på dom två externa hårddiskarna vilket tar oändligt med tid, dessutom fastnar man på andra roliga bilder som man hittar.

Vår sänggavel är färdig målad och ska förses med texten: ”Damtussarna under sängen är änglarnas små tofflor” Ska bli kul när den kommer på plats, jag tycker det ser så konstigt ut utan sänggavel.

I kväll ska jag på bio med Simons arbetskamrater, det är ett tjejgäng från hans jobb som ska ut och äta och gå på bio, det kan ju tyckas konstigt, jag borde ju kanske gå ut med mina egna arbetskamrater och inte sno Simons, men några av dem är mina bästa vänner och dessutom är dom super goa allihop så det kommer att bli jättekul, skönt att få lite ledigt i från barnen dessutom.

Calvin han é rolig han

– mamma var är farsan?

– va?

– Ja, var är han farsan?

– Jaha, pappa Simon menar du?, han är på jobbet

– NEEEEEEEJ, han heter inte pappa Simon, han heter FARSAN !!! Förstår du det !

hahahah

Nu ska jag ut i ösregnet och släppa ut hästarna.

Ha en bra måndag

Kram Tess