Vist är det härligt efter regn kommer solsken, eller?,just nu känns det som om det regnar mest hela tiden. I går var jag och Magdalena ute på en liten runda med hästarna, vi red bort och kollade till Atlanta och hennes kompisar på betet. Ärtan tyckte det var jätteroligt när unghästarna kom i full galopp och tog tillfället i akt att öva sig på passage och lite stegringar, så det var nära jag rök av faktiskt tur att Luvra var med hon är ju lugn som en filbunke = )

Till helgen är det dags att storstäda stallet, vi har just nu massflykt från stallet, lite tråkigt när alla goa människor flyttar med det är ju så det är i bland, var sak har sin tid. Jaja det är ju inte så att stallet kommer att stå tomt utan det kommer nya hästar och nya människor. Hoppas att det blir bra.

Arkeologerna börjar bli klara med sitt grävande och har begett sig till grannen, men som sagt det ser inte så roligt ut och om dom kallar det återställande av mark, så vet jag inte riktigt hur dom tänker. Man vill ju inte vara en gnällspik men jag får nog ta och ringa och fråga om dom é klara.

Alicia har lärt sig att krypa, så nu är det kört, inte en lugn stund. Hon har varit lite förskyld ett tag nu, tänkte att det var Calvin som skulle dra hem förskylningarna från dagis, men han är frisk som en nötkärna och ingen annan har blivit sjuk, peppar, peppar….

Calvin hade fotografering på dagis i går. Han var så söt när han gick till dagis i sin nya tröja, -mamma! Calvin é cool nu, sa han innan jag lämnade honom… sååå söt

Ha nu en riktigt skön torsdag

Kram Kram

Tess

p.s här kommer några kort från vårt hus och Veronicas fina saker från Ljusa Rum i Dalarna