Det är inte så roligt väder ute idag, men det är inte så kallt i alla fall. Dags att ta på sig kläderna och köra Calvin till dagis och sedan ska hästarna ut i sina hagar.

Bilen ska få bli lagad i dag så jag hoppas att jag får den till helgen, det var remspännaren till kamremmen som hade gått av. Låter inte så billigt men, men jag måste ju laga den.

-Tur att du inte bara höjde volymen på sterion och körde vidare, då hade det gått riktigt illa ! jaja man har ju något innanför pannbenet som säger en att det så här ska det inte låta.

Tur att man har snälla föräldrar, så jag fått låna mammas bil i går och idag, så Calvin kan komma till dagis i alla fall.

Nästa vecka är det fullt ös, på torsdag och fredag ska jag och Marion åka till Flyinge och titta på Breeders, massa fina hästar, bo på hotell och bara ha det mysigt, ska bli så roligt.

På lördag ska vi till Ulricehamn och gå på Fridas och Martins bröllop, sedan kommer det med all säkerhet fyllas på med annat också. Det blir säker någon dag på öppna förskolan och kanske en tur till Kungsbacka för att inhandla lite mat.

Ha en skön torsdag

tjingeling