Tisdag är det redan idag, jag vet inte riktig var dagarna tar vägen, just nu är det fullt upp på alla fronter och det känns inte som om jag gör annat än planerar och packar och packar upp och packar ner igen.

I Torsdags och fredags var jag och Marion nere i Flyinge och tittade på massa fina unghästar, Ulle var med med sin och Sjöströms lilla fina ”Stina” eller lilla och lilla hon är ganska stor hon var jättefin men hade tyvärr inte turen med sig, de två hindren hon var i trillade ner så det blev 4+4 fel och till final på 8, tyckte faktiskt att hon kunde få vara nolla eller max 4, många som gick vidare på noll fel var i och klonckade både här och där, men det är ju så det är i den här sporten..

Calvin & Alicia var hos mamma mellan onsdag kväll och fredag. På fredag eftermiddag hämta Simon barnen och körde dom vidare till Romelanda där dom har varit under helgen när vi varit på bröllop i Ulricehamn.

Igår var Calvin på dagis i vanlig ordning och på måndagar är dom ute i skogen hela dagen, där dom äter och sover och har det roligt, tyvärr var det ju inte så roligt väder i går, men det stoppar inte ett UR och SKUR på med regnkläderna bara och barnen bryr sig ju inte så mycket om det, så när jag hämtade Calvin i skogen vid 13.30 tiden låg han och sov i ett vindskydd, så mysigt = )

Jag och Alicia var på Ica Maxi och storhandlade i går också då det gapade tomt i kylskåpet, på eftermiddagen när Simon kommit hem blev det middag Pasta Carbonara och sedan på med ridkläderna och ut i stallet, en långtur med Ärtan eller snorkfröken som nu kallas blev det och sedan gav jag mig på det omöjliga att klippa henne, huuuu hon ser inte klok ut, kroppen och benen går bra men när man närmar sig huvudet blir hon skogstokig. jaja tur att hon inte ska ut på tävlingsbanorna mer, men ändå.

Idag är det ju underbart väder ute, jag hoppas att jag kan sno till mig lite tid i kväll och ta mig en tur idag med så får vi hoppas att snorkfröken håller sig i skinnet idag, man vill ju inte flyga av nu såhär på äldre dar, man slår ju sig så fruktansvärd .

På fredag ska vi till BVC med Alicia och på Lördag ska vi hem till Simons kusin Niklas och hans familj och äta middag, ska bli jätte trevligt.

V43 är Simon i Tyskland hela veckan, så då tänkte jag passa på att ta med mig barnen och åka upp till Sälen och titta på mammas och pappas nya hus. Mamma följer med och pappa är hemma och fodrar hästarna = ) vist é dom snälla mina föräldrar ?

oj vad långt det blev, nu ska jag gå ut och tvätta mammas bil, tjänster och gentjänster, ni vet.

Kram på er i solskenet

Tess