Vilken skitdag! Simon är i Strömstad och i morse hade jag nog ställt till det lite för mig själv, jag blir så trött på mig själv i bland.

Klockan 08.30 skulle jag lämna Calvin på dagis och sedan köra bilen till verkstaden som skulle byta mina däck. Jag hade en tid där klockan 09.00, vilket innebar att jag kom insladdade dit på två hjul eftersom jag var sen till dagis eftersom Alicia bajsade precis när vi skulle åka. Hur som, från verkstaden skulle jag gå hem och sedan tillbaka för att hämta bilen och sedan till dagis och hämta upp Calvin. Eftersom vinterhjulen låg i bagageluckan fick jag inte plats med barnvagnen till Alicia så jag fick ta Calvins paraplysulky, och det började med att när vi precis kommit ut så börjar det spöregna hela vägen hem så vi var som dränkta råttor, när vi kommer hem ringer dom från verkstaden och säger att det är punktering och då inte bara på ett hjul utan på TVÅ ! Jaja skit samma, laga det bara,

– hinner jag få bilen till 12.30 ?- inga problem

Fixar lite i stallet och sedan slänger ner Alicia i sulkyn och går upp till verkstaden, det är kolsvart på himmelen och precis när jag öppnar dörren och går in så börjar det spöregna igen. Phuu jag klarade mig!

– Hej jag skulle hämta min bil här ! – Ja den är klar, det blir 690:-

och när jag tar fram mitt kort säger hon – Vår kortmaskin är sönder så jag tar bara kontanter! VA! – ja kan du gå till bakomaten?

Ut i regnet igen och till bakomaten och hämta pengar och tillbaka och lösa ut bilen.

När jag sedan kommer hem och ska slänga in däcken i ladan blir jag svart på händerna och hämtar ett par handskar som jag hittar innanför dörren och tänker snabbt ”vad bra här ligger ett par handskar till mig” och när jag har tagit på dom och inser att dom är lite blöta och luktar lite illa, så fattar jag att dom är fulla med diesel. Så nu luktar min händer diesel och det går bannemig inte bort, har nog tvätta händerna tio gånger.

Nu skiner i allafall solen och det känns lite bättre, vinterdäcken är på bilen, sommardäcken ligger i ladan, barnen är hemma från dagis och min händer luktar diesel.

Så kan det gå

//

Tess