Idag är det äntligen fredag, det kan ju tyckas att alla dagar är lika när man är hemma och är mammaledig men det är faktiskt skönt när fredagen kommer och det nalkas helg och Simon är hemma.

Barnes farmor Maj är här och hälsar på, hon kom i går och stannar tills i morgon. Så just nu är hon och Calvin ute och planterar tulpanlökar och innan dess har hon vikt all tvätt i tvättstugan, Lyx !! I morgon kommer mamma & pappa hit och sover över, dom bor ju så långt bort ; ) dom har lånat ut sitt hus till Charlotta & Ola som ska ha fest, så då flyttar dom hit över helgen.

I dag tänkte vi tas oss en promenad nere på Tjolöholm men vi får se det är väldigt kallt i vinden men det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder…

Hästarna ska få bli ompysslade, Atlanta ska få sig en tur i skritten och Ärtan en promenad och sedan är det dags att börja packa, tidigt på måndags morgon styr vi kosa mot Sälen.Det ska bli jättekul att få komma dit och se det nya huset, vi ska baka, promenera och gå till Experium och bada, sedan blir det nog ett dopp i bubbelpoolen som står på terassen också.

Jag håller just nu på med alla julklappar, jag har ett gäng fotoböcker som ska göras, kalendrar och kort, och det tar så jäkla tid, man vill ju att det ska bli fint och snyggt, kanske överjobbar jag det lite men hellre det och att det blir fint.

Jag köpte faktiskt Allers Julmagasin i går.. Jaja jag vet ”TANTVARNING” men det fanns så mycket roliga tips och ideer till advent & Jul. Vi hade ju tänkt att fira Jul här hos oss i år (om nu Simon inte blir opererad innan) och då vill man ju att det ska vara extra mysigt. Jag älskar julen, kanske för att vi i min familj alltid har haft det som en av årets största högtider och mamma pyntar och fixar och allt ska bara finnas från hembakad knäck och kola till fint inslagna paket, en enorm julgran, dop i grytan, levande ljus, julmusik, och alla traditioner är till för att hållas. Julmiddag klockan 13.00 med ett enormt julbord, så man är mätt resten av dagen, klockan 15.00 är det dags för Kalle Anka ( har bara missat det två gånger på 34 år) och då kommer godiskorgen fram och när Kalle Anka är slut knackar tomten på dörren. När alla paket är öppnade brukar det bli mys i soffan, kanske en sällskapsspel, klockan 19.00 är det Karl-Bertill Jonssons Jul på tv och sedan sover vi alla över. På juldagen är det fika ute på bryggan osv osv.

I år blir det Alicias första Jul och lilla Calvin ska lämna sina nappar till tomten, han är så söt, vi har pratat lite om det här med att lämna napparna och i går sa han.

– mamma!, jag är en stor kille nu, tomten ska få ALLA mina nappar när han kommer.

Ha en skönt fredag

Kram Tess