Idag har vi varit nere i Sälens by och på Stadiums Outlet, mamma inhandlade sig ett underställ, en mysig fleectröja och ett par mysbyxor, själv handlade jag bara en salva för röda barnrumpor och några Smirnoff Ice dock inte på Stadium ; )

Vi har bakat pepparkakor hela morgonen och snart är det dags att dra i gång bullbaket, som blir kvällssysslan för idag.

I eftermiddags tog oss en tur med bilen för att se på omgivningarna och om man fortsätter förbi vårt hus upp på fjället, kommer man ganska snart till en liten väg belagd med skylten förbud mot fordonstrafik. Men se ni, om man låssas att man inte ser den så hamnar man uppe på snögubben högst upp i Lindvallens backe = ) och där uppe har dom precis dragit i gång snökanonerna för fullt. Man kan ju inte tro när man är uppe vid snögubben på vintern och åker skidor att man kan ta bilen dit bakvägen, men så klart måste man ju få upp alla varor och annat.

Vi var nere vid Experium och åt lunch, och Calvin var helt tokig han ville bara in och bada, så i morgon har vi lovat honom att gå dit igen, barnen upp till 3 år går ju in gratis och när det inte är en människa på platsen får man ju passa på. Det är verkligen ett toppenställe, fräscht och rent och jättekul för barnen. Då ska vi lura med mormor i The Black Hole. Jag slog dessutom på stort och bokade en klipptid till Calvin där i morgon bitti innan badet, vi får väl hoppas att det inte blir några extentions den här gången. Han behöver verkligen klippa sig.

På Sälfjällstorget ligger en ny Galleria som heter Torggallerian den är än så länge bara öppet torsdag till söndag, så det blir nog ett litet besök där i morgon med för att se om det finns något fint och svindyrt för det är det ju här uppe.

Här kommer några kort från dagens pepparkaksbak