Hemma igen efter en härlig vecka i Sälen, barnen har varit så snälla både på vägen upp och på vägen hem, helt fantastiskt snälla. Calvin fick klippt sig på Salong Emma, och han satt som förstenad hela tiden och fin blev han med.

I går kom Simon hem från sin resa i Tyskland och idag har vi varit och hälsat på Simons moster Inga och Sven-Erik i Ytterby. Där har vi fått lite tips inför vår Thailandsresa efter det besöket åkte vi vidare till Getskär där Simons kusin Niklas bor med sin fru Åse och deras tre döttrar Emma, Kristin och Ida. Vi åt en fantastisk middag och till efterrätt blev det äpplepaj med vaniljsås hmm mm.

Atlanta har varit hos familjen Sjöström och löshoppat idag med, hon skötte sig jättebra, var snäll att lasta, stog själv på trailer en timme och väntade, hoppade fint osv. Vår lilla Solstråle Alicia har lärt sig att ställa sig upp och hoppa i sin säng idag, en ”Hoppunge” till. Båda våra barn älskar att hoppa i sina hoppgungor, hoppa i soffan, hoppa i sängen, ja hoppa överallt där det går. Måste vara något ärfligt och det är inte mig dom har ärftlig det av vad jag vet.

I morgon ska vi ta en sväng ner till mamma och hälsa på kusinerna Wilmer och Alwar som är här nere och hälsar på på höstlovet, sedan blir det lite stalltjänst och jag skulle dessutom behöva kratta lite löv då båda våra stora Kastanjer har fällt av alla löv. Det är ett hav av löv över hela vår gräsmatta.

I lörddags kom även en ny leverans av sängar hit, Simon har ju fått så ont i ryggen av våra nya sängar, så vi har fått byta ut dom till helt nya och lite hårdare. Nu ska jag hoppa i säng, barnen har ju inte fattat att vi har vintertid, så morse vaknad Calvin 04.20 och Alicia en halvtimme senare, så håll tummarna för att vi i alla all får sova till 06.00 då är jag hyfsat nöjd.

Kram, kram Tess