Idag har jag hällt i mig de härliga drickvaccinet Dukoral, smakar skit men ett onödigt ont om man är livrädd för att kräkas. Ja nästa onsdag lyfter planet mot Thailand och Phuket, 12 timmars flygtid.. suck och jag som är flygrädd det kommer bli 12 långa timmar. Det som är skönt är att det är direktflyg Landvetter-Phuket och lägenheten där vi ska bo ligger 10 minuter med taxi från flygplatsen, så det blir i alla fall inte 2 timmar med buss dessutom ; ) . Fattar inte varför jag utsätter mig för dom här långa flygningarna, det var samma när vi var på Maldiverna förra sommaren och till Peking hösten innan. Jag brukar intala mig att det är jättesäkert att flyga och att det är troligare att jag dör i en bilolycka, men varje gång jag sitter där på planet ångrar jag mig, någon gång måste det ju störta och jag är övertygad att det är nu det händer.

Sedan kommer jag ju förstås att sakna våra små gullungar. Även om jag vet att dom har det toppen där dom är och förmodligen inte längtar ett dug efter mig, men det lite jobbigt att vara borta så länge, sedan har vi ju faktisk varit ute och rest ganska mycket utan våra barn så det är ju inget främmande och 9 dagar ska vi väl klara av, 11 dagar är det längsta då vi var på Maldiverna och sedan har vi varit i Peking, Tromsö och massa massa helger då barnen har varit hos sin mor och farföräldrar. Men jag är nog en person som behöver ganska mycket egentid för att må bra, Stallet är som rena balsamen för min själ och resorna med Simon då vi bara få rå om varandra kan inte vara bättre, glada, utvilade och fulla med energi blir det så mycket bättre, jag tror alla behöver vara utan sina barn i bland det är bara nyttigt.

Nu ska vi snart packa in oss i bilen och åka till Kungsbacka bibliotek och där ska vi träffa Malin & Alvalovisa och ta en liten lunch, sedan ska jag ta mig en sväng till Mölndal och UPS och hämta upp lite kort och fotoböcker som jag beställt från Apple. En sväng mer till mamma blir det säkert med så Calvin får leka med kusinerna.

Ha en bra dag

Kram Tess