Det är precis vad jag är och det är kanske inget som jag har lagt så stor vikt vid, allmänt trött och lite yrsel och dessutom har jag en konstig känsla i halsen, det känns som om blodkärlen är för trånga så det pulserar och känns som om dom ska spricka. ( gud så dumt det låter) Men jag ringde i alla fall Vårdcentralen för att boka en vanlig hälsoundersökning, vi brukar göra det med jobbet, men det har inte blivit av på några år, så jag tänkte att det kanske var bra. Jag vet ju att jag har väldigt dåligt blodvärde sedan innan och efter att Alicias hade fötts var det så dåligt att jag fick blodtransfusioner på BB. Så jag tänkte att det kanske var bra att kolla upp för det är det ju ingen som gjort sedan dess och med dåligt blodvärde och väldigt lågt blodtryck blir man ju lite yr i bollen.

Men sjuksköterskan tyckte nog att jag inte skulle vänta på en hälsoundersökning utan söka för min yrsel. Så i morse fick Simon vara hemma på morgonen och passa barnen en stund så jag kunde besöka farbror doktorn. Som vanligt hittade dom inga fel, läkaren tog en jäkla massa blodprover 8 rör fulla och som vanligt får dom sticka i alla blodkärl dom hittar för att lyckas, känner mig som en nåldyna och jag som är spruträdd.

Vet inte riktigt vad jag ska tro, jag har blivit hemskickad flera gånger då man inte hittat något fel och sedan har det visat sig att jag haft körtelfeber, sköldkörtelinflammation och en gång då jag tillslut fick diagnos Sudden deafness (en trasig hörselnerv som gjort att jag nästan är döv på höger öra) Dom tror nog att jag är hypokondriker, men hittar dom inte felet och det inte blir bättre måste man ju för fanken kunna reklamera, eller ??? Jaja, jag är inte så oroad över lite yrsel osv, men man vill ju gärna må bra. Det som inte dödar det härdar.

Efter läkarbesöket var vi på Noas Ark, klappade djuren, grillade korv, åkte häst och vagn och annat kul, väl hemma blev det Chokladbollsbak och inte så förvånad blev jag när jag tillslut stod där själv och kletade medans barnen försvunnit upp på övervåningen för att leka med lego.

Ärtan har fått sig en tur med Isabelle i dag, tjejen som ska ta hand om henne när vi åker till Thailand och Atlanta fick ta sig en sväng i skritten idag. Barnen har precis somnat, Simon ska ut och springa och jag ska nog helt enkelt slänga mig på soffan och inte göra något alls, låter som en bar idé eller hur?

Ha en riktigt härlig kväll

Tessitess (klenisen)