… Japp jag har gjort det igen och jag fattar inte riktigt vad jag tänkte på när jag på stranden i går fick mig en helkroppsmassage på en timme mitt i solen utan solskyddskräm. Ja, jag har bränt mig och jag ser minst sagt roligt ut eftersom det bara är på vänster sidan. På vänster smalben ser jag ut som en rosa gris, precis som äggen vi köpte i går, jag skojar inte och skulle det inte se så roligt ut så hade jag lagt ut ett kort men jag vägrar, jag hänvisar till kortet med dom rosa äggen = ). Ni vet jag ser ut sådär som en vit engelsman som kommer till poolen dag två och alla tittar förskrämt och tänker HERRE GUD! han måste ha skit ont, hur tänkte han…. Precis så, tänkte dom som låg vid poolen i morse när dom såg mig.

Morse och morse, vi lyckades hålla oss vakna till klockan 21 i går och vaknade utvilade klockan 10 i morse, jag kan inte erina mig om att jag i friskt tillstånd har sovit så länge på väldigt länge utan att vakna, 13 härliga timmar men då hade vi också varit vakna 32 timmar i sträck och sålänge man inte rörde på sig föll ögonen igen.

I dag har vi eller snare jag hållit mig i skuggan, Vi tog ett pass på gymet i förmiddags, jag cyklade 6 km och sedan var ja så yr i bollen att jag fick sätta mig ner, men det blev lite bättre efter en stund, Simon sprang på någon konstig maskin förmodligen helt normalt, men jag är aldrig på gym så jag har ingen aning, lite sitt up´s och ryggövningar och sedan har vi slappat vi poolen, nu ska vi ta oss en sväng ner till stranden där det blir pedikyr (massagen får vänta tills brännan har lagt sig) Men som sagt allt rött blir brunt, så det ska nog blir bra till vi kommer hem.

Soo long

Tess