Godmorgon! I går var vi inne i Phuket stad, där var vi på ett jättestort shoppingcenter som heter Festival. Jag hittade en jättesöt liten kjol till Alicia och en pyjamas och Simon köpte ett par skitsnygga skor för 899 baht vilket är 180 svenska kronor. Vi tog sedan en taxi vidare till The Night Market, en enorm marknad där det fanns allt ni kan tänka er från linsburkar i form av små grodor till gamla rutten fisk och skor och kläder i mängder. Jag köpte tre stycken piké tröjor till Calvin och två par söta Diesel shorts. Simon köpte två par skärp, tre piké tröjor, en t-shirt och en öl som han fick sugrör till = )

På förmiddagen innan allt detta låg vi en sväng på stranden och lunchen bestod av grillad majskolv, det kommer en kille släpandes på två grillar och massa majs som han säljer på stranden, stackarn måste vara varmt att släpa på allt det där i den värmen. Ett dopp i poolen blev det med innan vi begav oss in till staden.

På kvällen när vi kom hem pratade vi med Simons familj via Skype, så roligt att se Alicia, när hon fick se oss började hon vinka, hon har aldrig vinkat åt oss innan så det var nästan så man fick en liten tår i ögat, hon har lärt sig att krypa som man ska.. hahah hon har ju gjort det länge men på sitt eget lilla vis , dessutom ställer hon sig ju upp överallt så det dröjer nog inte så länge tills hon går.

Tyvärr fungerade inte linan hem till mamma & pappa, vi försökte ett åtskillig gånger men det försvann och kopplades ner efter 5 sekunder, det hade ju varit så kul att få prata med Calvin också, vi har dock fått några mms där han hjälper morfar att laga leksaks garaget och äter smörgås med röbetssallad, så han har det toppen. Hoppas att det går bra för mamma att lämna honom på dagis osv.

Idag skiner solen, det är lite disigt men ingen är gladare än vi för det, man bränner ju ihjäl sig, så det går knappt att vara i solen. Vi har inte riktigt planerat vad vi ska göra idag men bada ligger nog högst upp på min lista och sedan framåt eftermiddagen när det blir lite svalare kanske vi tar oss en elefanttur, men bara om elefanterna har det bra, jag vill absolut inte gynna några turistjippon om djuren far illa, ussh det är baksidan med sånt, så vi får se hur det blir. Glada, välmående och lyckliga elefanter = glad Therese.

Ha det så bra

Kram, Kram