Ja, han ser faktiskt ut som en kokt kräfta på kroppen, japp, han har bränt sig, så nu ligger han på sängen med en blöt handduk på kroppen. Efter någon timme vid poolen har vi varit nere på stranden och ätit en väldigt sen lunch, därefter bestämde jag mig för att helt enkelt unna mig själv något och det blev bestämt att bli av med mina rosa naglar, så jag har fått nya naglar i form av fransk manekyr, ja det var väldigt mycket dyrare, manikyren jag fick på stranden kostade 44 kronor och detta hela 290 kronor, men hade jag gjort det hemma så hade jag fått punga ut med 890 svenska kronor, så man kan säga att jag har tjänat pengar idag = ) Effektiva var dom med, två personer, en på varje hand och resultatet blev helt ok !

Innan vi stegade mot hotellet fick vi se solen gå ner över stranden på Nai Yang Beach jättefin verkligen.

Vi har varit en sväng på marknaden här uppe vid hotellet nu i kväll, men det började regna när vi kom dit, så alla små myror packade i hop fort som bara den och helt plötsligt vad nästa alla borta och då snackar vi en stor marknad som den i Kungsbacka gånger fem. Vi han dock beställa oss någon form av pannkaka, vet inte riktigt vad det var men det såg ut som när man gör creps och sedan fick man välja något i en burk att ha på jag valde något rött som jag hoppades kanske i min dröm vara jordgubbsgele, men det smakade inte alls jordgubb, sedan hällde hon på något som liknade choklad rullade i hop den och stoppade den i en kartongbit och sedan ner i en platspåse. mmmm gott var det faktiskt!

En drink i baren på hotellet och en god efterrätt blev det på vägen hem, jag valde en Cosmopolitan och en Chokladmousse med Chilli och Simon tog en Mojito och en Cocoscheescake. Konstigt jag har beställt många Cosmopolitan här nere och inte en enda har smakat likadant och inte en enda har smakat som den ska, men vad gör det smaken är som baken.

Nu ska vi ta oss ett parti Uno, det blir väl i sängen kan jag tänka för Simon ligger nog där han ligger, önska mig lycka till för jag har fått storstryk alla gånger hittills.

I morgon tänkte vi ta oss en sväng på havet med en longtailboat det blir också vår sista dag här på Nai Yang Bech och Thailand.

Kram,Kram